Dopustite nam da vratimo Vaše samopouzdanje! Cirkon krunica, brušenje, otisak i privremena krunica u Dental Centru Grzela po senzacionalnoj cijeni od samo 1749 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena uključuje: cirkon krunicu, brušenje, otisak i privremenu krunicu! Kupon je iskoristiv do 28.12.2017.!

Rad stomatološke ordinacije GRZELA temelji se na prevenciji i očuvanju zdravlja zuba i cijele usne šupljine, kako kod najmlađih, tako i kod najstarijih pacijenata. U ugodnom ambijentu, kroz suvremene programe i široku lepezu stomatoloških usluga u potpunosti se posvećuju svojim pacijentima.

Primjenjuju nove generacije materijala i nove metode lječenja, kako bi pacijentima omogućili nivo usluge prema najvišim europskim standardima. Opremljeni su za sveobuhvatan i cjelovit pristup pacijentu, pružajući sve stomatološke usluge na jednom mjestu.

Želimo da se u našoj ordinaciji osjećate ugodno i sigurno, da ispunimo sva Vaša očekivanja te Vam pružimo najkvalitetniju uslugu. Naš cilj je da pacijenti dolaze s osmjehom i s osmjehom napuštaju stomatološku ordinaciju.

Osim njihovih stalnih suradnika iz svih dijelova stomatologije, Dental Centar GRZELA ima i vlastiti laboratorij specijaliziran za izradu svih vrsta protetskih nadomjestaka. Dentalni Centar GRZELA vrši sve vrste protetskih usluga i u svakodnevnoj praksi primjenjuje tehnološki napredne trendove. Koristi vrhunske materijale od provjerenih svjetskih proizvođača i za svaki od njih imaju certifikat. Njihovi djelatnici se kontinuirano educiraju i stručno usavršavaju te stečena znanja i vještine primjenjuju u svakodnevnoj praksi.

Protetika

cirkon krunica, 

brušenje, 

otisak i 

privremena krunica.


Pogledajte i našu ponudu za keramičku ljuskicu.


Mnogobrojna istraživanja potvrđuju da je osmijeh jedna od glavnih karakteristika po kojoj ocjenjujemo ljepotu, te da osobe s lijepim osmijehom i zdravim zubima imaju više samopouzdanja u životu. 

           Upravo zato nam dopustite da vratimo Vaše samopouzdanje.