[ZAGREB - KNEŽIJA] Zdravija i napetija koža lica! Paket od pet tretmana dermarollerom u AMG kozmetičkom salonu u zagrebačkom kvartu Knežija po super cijeni za samo 599 kuna!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Medicinski dermaroller je valjak s mikroiglicama koji stimulira proizvodnju kolagena i povećava prokrvljenost kože čime se poboljšava izgled i tonus kože te ona postaje glađa, zdravija, sjajnija i napetija!

Ova vrsta tretmana namjenjena je za odstranjivanje: 

*manjih i većih bora lica i dekoltea,
*ožiljaka
- hipertrofičnih (primjerice ožiljci nastali opeklinama) i atrofičnih (poput onih uzrokovanih aknama),
*strija,
*hiperpigmentacije,
*kože oštećene suncem,
*kože promijenjene starenjem

Mi u našem salonu radimo s vrhunskom kozmetikom izrađenom na bazi mikromolekula kako bi se preparat unesao do najdubljeg sloja kože te na taj način dubinski nahranio kožu!


Kolagen je važan protein zbog kojeg nam koža izgleda svježe i zategnuto, a oslobađa se kad je koži potrebno zacjeljivanje i izgradnja novog tkiva. Stareći, tijelo proizvodi sve manje kolagena i potrebno je stimulirati njegov nastanak. 
Za razliku od uobičajenih metoda kao što su CO2 laser, frakcijski laser, pilinzi i dermobrazije koje sve djeluju po principu skidanja gornjeg sloja kože (ablativno), medicinski dermaroller nije invazivna metoda (agresivna) i ne uništava tkivo. 

Nema zagrijavanja, lasera ili struje, koriste se samo netraumatske medicinske mikroigle s vrlo malenim promjerom vrha (manjim od 3 μm, što je 0.003 milimetra).


Mikroigle će prilikom terapije otvoriti tisuće sitnih kanalića u koži koji će aktivirati kožu, poknuti cirkulaciju i stvaranje kolagena kako bi se ona brzo oporavila. Iako neće oštetiti tkivo, živčani receptori kože će reagirati i prenijeti tijelu signal kako je potrebna obnova stanica u dubljim slojevima kože. Tako će se početi stvarati novi kolagen i nove stanice, povećat će se prokrvljenost kože, a time i unos kisika u stanice kože. Novoformirane stanice pojačat će kožu i popuniti atrofične ožiljke.