Wellness užitak u srcu Stubaka! Cjelodnevno kupanje + neograničeno korištenje sauni + 30min masaža uljem LOMI LOMI u Hotelu Matija Gubec u Stubičkim toplicama za 99kn/osobi!

336 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Oslobodite se napetosti, negative, opustite u bazenima i saunama te predajte stručnim rukama osoblja Hotela Matija Gubec na neprocjenjivu masažu egzotičnim uljem LOMI LOMI! Kupon je iskoristiv SVAKIM DANOM do 23.12.17.! #DanZaTebe RASPRODANO!!!

LOMI LOMI (MONOI DE TAHITI): ovo je ulje tradicionalan proizvod koraljnog otočja Pacifičkog oceana, a dobiva se maceriranjem cvjetova gardenie u nerafiniranom kokosovom ulju. Gardenia tahitensis raste jedino na području Tahitija. 

Sama riječ 'MONOI' na tahitanskom jeziku znači 'mirisno ulje' i dugogodišnji je proizvod Tahićana. Njegova snažna hidratacijska svojstva daju mu prednost pred svim ostalim biljnim uljima jer hidratizira sve slojeve epiderme, prilikom čega zaštitni film na koži i štiti protiv vanjskih utjecaja. 

Njegovom primjenom tijelo se u potpunosti oslobađa napetosti. Prirodno protugljivično djelovanje bogatog kokosovog ulja, zajedno s antiseptičkim djelovanjem gardenie, pomaže zaštiti kože i njene funkcije.

Kupalište Hotela "Matija Gubec" poziva Vas da, vrlo povoljno, uživate u termalnoj vodi najviše kvalitete i masažama pod stručnim vodstvom profesionalnih fizioterapeuta. Doživite toplinu i opuštenost neograničenim korištenjem naših potpuno novih, prelijepih sauna. Obnovite tijelo, vratite optimizam.

 Uronite u našu termalnu bajku, iznenadite se doživljajem kupanja okruženi prirodom i obavijeni maglenim dodirom vode koja liječi.

Stubičke Toplice smjestile su se podno Medvednice, 30-ak kilometara od Zagreba, okružene pitomim zagorskim "bregima". Izvori termalne vode, temperature 46-63 stupnjeva celzijusa na izvoru, omogućili su razvoj liječilišnog i wellness turizma. Ovdašnja termalna voda poznata je po svojim ozdravljujućim svojstvima i dokazano pogoduje liječenju raznih povreda, upala mišića, reumatizma i sličnog.

     

Hotel "Matija Gubec" je hotel dugogodišnje tradicije, smještajnog kapaciteta od 97 soba i ukupno 220 ležajeva. Kupališni dio hotela direktno je povezan sa smještajnim kapacitetima, pa omogućava gostima hotela nesmetan pristup i korištenje. 

Svi sadržaji su otvoreni i rade cijele godine, kako za goste hotela, tako i za vanjske posjetitelje. Sastoje se od jednog unutarnjeg i jednog atraktivnog vanjskog bazena, vrhunski uređenih sauna, masažnih jedinica i bistroa povezanog s hotelskim restoranom. Zanimljivost je mogućnost kupanja u vanjskom bazenu i tijekom najnižih zimskih temperatura, a termalna voda i njezino isparavanje stvaraju topao oblak maglice koja vas obavija i štiti od hladnoće. Dodajmo kako su svi wellness sadržaji odnedavno obnovljeni i novouređeni, što svakako pridonosi ugodnom boravku i opuštanju u ovim prostorima.