[Stubičke Toplice] Cjelodnevna relaksacija i zdravlje s toplih, maglenih izvora: RELAX masaža (60 min) + kupanje u bazenima i na -15°C + moderne saune u Hotelu Matija Gubec za 165 kn/osobi!

19 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dođite i doživite užitak kupanja u unutarnjem i vanjskom bazenu i na -15°C. RELAX masaža hrani, regenerira, budi vitalnu snagu i vraća harmoniju čitavom organizmu. Kupon je iskoristiv PREKO TJEDNA do 28.02.'18.!

 Kupalište Hotela "Matija Gubec" nudi raznovrsne, profesionalne masaže, objedinjene pod imenom "SVIJET MASAŽE".

 Iz naše ponude, ovisno o željenom intenzitetu, izdvajamo klasičnu, medicinsku ili sportsku masažu. Naša ekipa fizioterapeuta uvijek će vam rado pomoći odabrati najprikladniju masažu, baziranu na visokokvalitetnim, prirodnim biljnim uljima.

RELAX MASAŽA

  Blaga ručna masaža kojom se sjedinjenjem protoka energije postiže maksimalno opuštanje organizma. Otklanja bol, relaksira, a veće mišićne skupine postaju izdržljivije, gipkije i elastičnije. Ova masaža hrani, regenerira, budi vitalnu snagu i vraća harmoniju čitavom organizmu.

   

  Kupalište Hotela "Matija Gubec" poziva vas da, vrlo povoljno, uživate u termalnoj vodi najviše kvalitete i masažama pod stručnim vodstvom profesionalnih fizioterapeuta. Doživite toplinu i opuštenost neograničenim korištenjem naših potpuno novih, prelijepih sauna. Skratite zimu, obnovite tijelo, vratite optimizam.

  Kako biste neopterećeno proveli dan uz naše bazene, masaže i saune, posegnite za osvježenjima u bistru bazena, a nudimo vam i kompletan ručak ili večeru (glavno jelo, prilog, salata, kruh) po vrlo popularnoj cijeni od samo 28,00 kn po osobi.

 

  Uronite u našu termalnu bajku, iznenadite se doživljajem kupanja na minus temperaturama zraka, okruženi prirodom i obavijeni maglenim dodirom vode koja liječi.


Stubičke Toplice smjestile su se podno Medvednice, tridesetak kilometara od Zagreba, okružene pitomim zagorskim "bregima". Izvori termalne vode, temeperature 46-63 stupnjeva celzijusa na izvoru, omogućili su razvoj liječilišnog i wellness turizma. Ovdašnja termalna voda poznata je po svojim ozdravljujućim svojstvima i dokazano pogoduje liječenju raznih povreda, upala mišića, reumatizma i sličnog.


Hotel "Matija Gubec" je hotel dugogodišnje tradicije, smještajnog kapaciteta od 97 soba i ukupno 220 ležajeva. Kupališni dio hotela direktno je povezan sa smještajnim kapacitetima, pa omogućava gostima hotela nesmetan pristup i korištenje. Svi sadržaji su otvoreni i rade cijele godine, kako za goste hotela, tako i za vanjske posjetitelje. Sastoje se od jednog unutarnjeg i jednog atraktivnog vanjskog bazena, vrhunski uređenih sauna, masažnih jedinica i bistroa povezanog s hotelskim restoranom. Zanimljivost je mogućnost kupanja u vanjskom bazenu i tijekom najnižih zimskih temperatura, a termalna voda i njezino isparavanje stvaraju topao oblak maglice koja vas obavija i štiti od hladnoće. Dodajmo kako su svi wellness sadržaji odnedavno obnovljeni i novouređeni, što svakako pridonosi ugodnom boravku i opuštanju u ovim prostorima.