Uklonite bol u vratu, leđima ili lumbalnoj zoni u centru Zagreba! Prepustite se timu stručnih fizioterapeuta i uživajte u Beauty Centru Kozlinger već od 119 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje kupona odaberite željenu opciju: CUPPING MASAŽA 35 min + PASIVNO ISTEZANJE 15 min za 119 kn ili TRETMAN LUMBALNE ZONE (IŠIJAS) 30 min za 119 kn! Kupon je iskoristiv do 29.12.2017.!

Sportska masaža + pasivno istezanje

Masaža u kombinaciji sa istezanjem pridonosi smanjenju spazma mišića i omogućuje bolji protok krvi, što dovodi do povećanja opsega pokreta u samim zglobovima. Masažni zahvati kombinirani sa istezanjem mišića ubrzavaju proces smanjenja mlječne kiseline nastale prilikom mišićnog rada i time omogućuju brži oporavak mišića.

Pasivno istezanje tijekom tretmana izvodi se zadržavanjem mišića u određenim položajima. Tijekom masaže opseg kretnji mišića je kontroliran, mišići se istežu do granice boli, što pomaže u izduživanju mišićnih vlakana. To se može osjetiti kroz poboljšanje posture, oslobođenje od napetosti u mišićima te smanjenju bolova.


Tretman bolnih križa - išijas

Bolovi u križima i duž noge uzrokovani su podraživanjem, tj.pritiskom na živac. Živac ischiadicus je najduži i najveći živac u tijelu,sastoji se od 5 manjih živaca koji izlaze iz lumbosakralnog dijela kralježnice sve do stopala. Išijas je naziv za bol koja počinje u leđima, širi se duž noge, a prisutni su i trnjenje, slabost u mišićima ili nedostatak osjećaja u nekom dijelu noge. Dolazi do bolova pri kretanju i obavljanju svakodnevnih aktivnosti. Nekada tegobe uzrokuju živci kada pojedina živčana vlakna ne kližu jedno među drugim ili među mišićima, krvnim žilama i ostalim mekim strukturama.

Kada su mišići kralježnice u grču, masaža može ublažiti njihovu ukočenost i napetost. Kontroliranim istezanjem okolnih mekih struktura i živca utječe se na smanjenje boli. Svrha tretmana je poboljšanje neurofizioloških funkcija živca opuštanjem mišića i razbijanjem priraslica.