[ITALIJA] Skijanje u Južnom Tirolu! 3, 4 ili 7 polupansiona za dvoje u Hotelu Edelweiß u periodu: 01.-27.12.17., 06.01.-08.04.18. uz wellness sadržaje, 1x tjedno gala&tirolska večer...super povoljno!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ova bajkovita talijanska regija poznata je po brojnim atrakcijama, prvenstveno po skijalištima u dolini Groden. Poznato talijansko skijalište Tri Crime nalazi se svega 19 min od hotela, dok je najpopularniji Kronplatz do prvog ski lifta udaljen svega 20 minuta... Moguć je i besplatan UPGRADE u bolje sobe u slučaju raspoloživosti! Prije kupnje kupona odaberite željeni broj noćenja!

Hotel Edelweiss u Južnom Tirolu je dragulj mira i opuštanja, ne samo zbog prekrasne lokacije u srcu Val Pusterije, već i zbog ugodne obiteljske atmosfere koja Vas poziva da se opustite od prvog trenutka kada stigete. 

Uronjen u šarmantan krajolik podno 3 vrha, oduševit će Vas ljepota i spokoj ovog mjesta. Uživajte u slikovitim planinama oko našeg hotela u Val Pusteriji i opustite se na vrlo posebnom mjestu gdje je gostoljubivost i udobnost kao da ste kod vlastite kuće.

Mjesto hotela

Na početku Pragsertales. Okružen prekrasnim planinskim krajolikom. Nedaleko od Pragser Wildsee i Plätzwiese.

Soba/smještaj u hotelu

Ugodne jednokrevetne sobe, dvokrevetne sobe, superior dvokrevetne sobe ili apartmane s TV-om, telefonom, kadom ili tušem, bide i balkon

Kulinarska tradicija: 

Ujutro buffet švedski stol za doručak s proizvodima s lokalnog područja 

Navečer jela s 4 slijeda s buffet salatama 

Jednom tjedno »Gala večera»: jedi poput kralja sa dobrim vinom iz naše vinske liste 

Jednom tjedno "tirolska večer" 

Položaj: Parkiralište ispred hotela 

              Autobusna stanica ispred hotela 

Zimi: izravni pristup skijaškoj stazi pokraj hotela  

Wellness: 

Besplatno korištenje naših wellness sadržaja na površini od 250 m² sa finskom saunom, bazenom za plivanje, rimskom kupelji, maglovitim tušem, Kneipp šetnjom, Kraxenstove ("a hay oven" Kraxen je ruksak košara koja se koristi za nošenje sijena iz polja) i prostrana odmarališta.  

Vanjski: Skladište za skije zimi 

Zimi: vođena snježna šetnja, šetnja bakljama, kulinarske ture i glazbena događanja u suradnji s Turističkom zajednicom.

Dodatne usluge (uz nadoplatu): 

Ručak, a la carte restoran 

Natkrivena garaža 

Solarij i dva whirlpoola u Spa 

Boravišna pristojba plaća se u hotelu. 

Južni Tirol poznat je i jednoj od najbizarnijih turističkih atrakcija Europe - umjetnom akumulacijskom jezeru Resia, iz 1950. godine. 

Prije njegove gradnje ovdje se nalazilo selo, koje je akumuliranjem jezera - poplavljeno. Jedino što je ostalo od sela je danas jedinstven spomenik - toranj seoske crkve koji viri izvan jezera. Crkva je izgrađena u 14. stoljeću, a toranj je jedini vidljivi trag nekadašnjeg naselja.