Ski opening na Krvavcu 22.-24.12.2017.!!! 3 dana skijanja uz 2 noćenja sa doručkom u Hotelu Park*** + 3 dana skipass za Krvavec po super cijeni za samo 1059 kn/osobi!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

POSEBNA POGODNOST: rani check-in od čak 5h ujutro i produžen boravak zadnjeg dana nakon skijanja! Kupon vrijedi isključivo za navedeni datum 22.-24.12.2017.!

Hotel Park - Urban & Green nalazi se na centralnoj lokaciji, na kratkoj pješačkoj udaljenosti od glavnih turističkih zanimljivosti u centru Ljubljane. Hotel je djelomično preuređen 2017. godine.

Ovaj objekt s pogledom na Ljubljanski dvorac smješten je na povoljnoj lokaciji, svega 800 metara od glavnog željezničkog i autobusnog kolodvora. Zahvaljujući ovakvom položaju gosti se mogu odmoriti među prirodnim zelenilom, dalje od gradske vreve.

Sve udobno namještene hotelske sobe odlikuju se elegantnim uređenjem u toplim tonovima. Sve jedinice uključuju besplatni WiFi i nude prekrasan pogled na grad. Gosti mogu besplatno koristiti računalo s pristupom internetu.

Hotel obuhvaća moderan bar s vanjskom ljetnom terasom, gdje se moguće opustiti uz piće u vrtu u poslijepodnevnim ili večernjim satima. U okviru objekta gosti mogu besplatno napuniti svoja električna vozila. 

Skijalište Krvavec drugo je najveće slovensko skijalište poslije Mariborskog Pohorja. Nalazi se u Savinjsko-Kamniškim Alpima, u općini Cerklje na Gorenjskem, na 25 km od Ljubljane i 17 km od Kranja. 

Krvavec je udaljen 25 km od Ljubljane, 35 km od Bleda i 17 km od Kranja. 

Skijalište ima 30km uređenih staza, na nadmorskoj visini od 1,450m do 1,971m, koje nude savršene uvjete za skijanje na prirodnom i umjetnom snijegu. 

Skijaške staze su idealne za rekreativne i iskusne, tj. profesionalne skijaše. 

Bogata dodatna ponuda uključuje školu skijanja, iznajmljivanje i servis skijaške opreme, poligon za utrke i trening poligon, poligon za početnike i dječje igralište koje privlači skijaše početnike.