Odmor u čarobnom Međugorju! 2 noćenja s buffet doručkom u hotelu Međugorje Hotel&Spa 4*, SPA i fitness zona, 1 antistres masaža za Nju i Njega...za dvoje i 1 dijete do 12 god. GRATIS za samo 1190kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Međugorje Hotel & Spa 4* nalazi se u samom centru Međugorja, nedaleko od crkve sv. Jakova. 1 dijete do 12 god. GRATIS! Kupon je iskoristiv do čak 28.02.'18.!

Cijena uključuje: 

3 dana/2 noći za dvije osobe, 

noćenje u dvokrevetnoj/bračnoj superior sobi, 

raznovrsni buffet doručak, 

1 antistres masaža za Nju i Njega,

neograničen wifi u cijelom hotelu, 

neograničeno ulaz u SPA zonu,

korištenje fitness zone,

korištenje garaže,

internet point,

10% popusta na ''a la carte'' jelovnik u Restoranu Ai Dogi (piće nije uključeno).

Međugorje Hotel & Spa**** posjeduje 99 soba na 3 kata, sa ukupno 222 kreveta smještenih u 75 dvokrevetnih soba, 12 trokrevetnih soba, za osobe sa invaliditetom te 6 apartmana sa terasom.

Sobe su velike, prozračne, udobne, zvučno izolirane i ugodno namještene. Opremljene su sa satelitskom LED TV, klima uređajima i grijanjem, komfornim ortopedskim madracima na drvenim letvicama. Sve sobe imaju kupaonicu s velikom tuš kadom, sušilom za kosu i ostalim dodacima.

Sve sobe imaju WI-FI!

Spa i wellness zona uključuje:

Whirpool hidromasažne kade, turska kupelj, kromatski tuš, finski tuš, bio sauna, špilja soli, finska sauna, frigidarium, kromatski vrt, relax room i tea room. 

U Međugorju posjetite:


Župna crkva

U uređenoj unutrašnjosti crkve obavljaju se svete mise i molitveni program, tijekom ljeta kad je i broj gostiju veći obavljaju se na vanjskom oltaru. Na samom ulazu u dvorište crkve postavljen je kip Kraljice Mira od bijelog kamena, s lijeve strane je kip Sv. Leopolda Bogdana, a s desne drveni križ pod kojim se hodočasnici mole i pale svijeće. Uz crkvu je uređeno 25 ispovjedaonica, te velika dvorana za molitvene susrete.


Brdo Ukazanja i Križevac

Na mjestu prvih ukazanja Gospe iznad bijakovićkog sela Podbrdo, nalazi se brdo ukazanja koje je hodočasnička stanica. Križevac je postalo mjesto gdje hodočasnici prolaze svoj križni put, i otkriju muke Isusove.


Vanjski molitveni oltar

Sagrađen je 1989. godine sa oko 5000 sjedećih mjesta koja budu prepunjena tijekom ljetnih mjeseci i crkvenih blagdana.


Kip Gospe

Predivan kameni kip Gospe, postavljen je na ulazu u župnu crkvu i mjesto je na kojem se mnogi vjernici okupljaju kako bi molili.