GARANTIRANO!!! Izlet koji će razveseliti sve generacije! ADVENT U KORUŠKOJ - KLAGENFURT & POVORKA KRAMPUSA! Izlet autobusom 25.11.2017. za samo 169kn/osobi!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Povorka krampusa, tzv. Krampusnacht, je najveća u Austriji, uz sudjelovanje preko 1.000 maskiranih krampusa i svetih Nikola iz cijele Austrije!

Program putovanja: 


Polazak autobusa u 7:00 sati iz Zagreba s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva te u 7:30 sati iz Samobora s autobusnog kolodvora.  Slijedi ugodno putovanje prema Austriji i Vrbskom jezeru. Dolazak u VELDEN, jedno od najmondenijih mjesta u Koruškoj. Slobodno vrijeme za šetnju uz jezero ili nastavak putovanja autobusom do veličanstvenog vidikovca PYRAMIDENKOGEL, visine 100 metara. Sa vrha vidikovca pruža se prilika za jedinstveni pogled na zimski jezerski krajolik dok se pak u podnožju vidikovca pruža prilika za upijanje jedinstvenog adventskog ozračja! Slijedi odlazak u KLAGENFURT. Šetnja povijesnom jezgrom grada uz upoznavanje njegovih znamenitosti. Slobodno vrijeme za uživanje na božićnom sajmu te upijanje predbožoćnog ugođaja! U 19:00 sati na glavnom kolodvoru (Banhofstrasse) započinje povorka krampusa, tzv. Krampusnacht, najveća u Austriji, uz sudjelovanje preko 1.000 maskiranih krampusa i svetih Nikola iz cijele Austrije! Pola sata nakon završetka povorke (završava na Alter Marktu u središtu grada) slijedi polazak prema Hrvatskoj. Dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima