Mmmmmm... tko može odoliti čokoladi pogotovo u adventsko vrijeme! Posjetite festival čokolade u Opatiji sa agencijom Autoturist-Park 03.12.2017. za samo 119kn/osobi! Zasladite advent!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Skoknite do mora na festival čokolade sa Autoturist Parkom za samo 119 kuna po osobi! Čak se ne morate ni tako rano dignuti jer je polazak u 8:00 sati iz Zagreba (južna strana Gradskog poglavarstva) :)

Program putovanja: 


Polazak autobusa u 8:00 sati s južnog parkirališta zgrade Gradskog poglavarstva. Ugodno putovanje prema TRSATU. 


Posjet Svetištu Gospe Trsatske.  Razgled crkve koja se nalazi na zaravni trsatskog brijega i vezuje se uz pobožnu predaju s kraja 13. st. Slobodno vrijeme do oko 13:30 sati kada je predviđen odlazak do OPATIJE. Po dolasku u Opatiju šetnja gradom: park Angiolina s više od 150 vrsta biljaka sa svih strana svijeta, park Sv. Jakova, simbol grada - Djevojka s galebom...



Slobodno vrijeme za uživanje u FESTIVALU ČOKOLADE, najslađoj opatijskoj manifestaciji koja predstavlja najbolje domaće i međunarodne čokoladne brendove. Izložbeni i prodajni dio Festivala čokolade smješten je u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner gdje svaki proizvođač u svome prostoru predstavlja ono najkvalitetnije iz svoje ponude, no atraktivni programi poput radionica, predavanja, degustacija, koncerata i izložbi vezanih uz čokoladu održavaju se u svim opatijskim hotelima i restoranima, ali i umjetničkim galerijama, izložbenim paviljonima, te muzejskim i školskim prostorima. 


Oko 18:00 sati polazak prema Zagrebu.  Uz kraću pauzu dolazak na mjesto polaska u večernjim satima.