[ZAGREB] Obnovite stanice kože, pomladite i zategnite lice uz tretmane koji stimuliraju prirodnu obnovu kolagena! 4 tretmana lica - 2 radiofrekvencije i 2 oxygena u Studiu ljepote Manuela za 249 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Donosimo brze i najefikasnije tretmane za stimulaciju posve prirodne obnove kolagena u Zagrebu! Kupon se koristi u 2 dolaska! Kupon se može iskoristiti do 17.01.2018.!

Oxygen tretman kisikom 

Do sada se u rješavanju nesavršenosti kože pribjegavalo invazivnim zahvatima, no zašto razmišljati o takvim zahvatima kad nam je kisik pri ruci? MBE stručnjaci razvili su prvi uređaj dokazane učinkovitosti u 3 nezavisne medicinske studije, a poseban pečat dao je njemački Manfred Von Ardenne i Fraunhofer institut dokazavši djelovanje infuzije kisika u organizmu nakon samo 8 minuta aplikacije.

Uz pomoć kisika i aktivnih seruma obogaćenih vitaminima, peptidima i nano hidratorima, djeluje se na dublje slojeve kože te se potiče samo-obnova stanica ostavljajući kožu vidno pomlađenom i zategnutijom. 

Svojim rezultatima i vrlo širokom medicinskom i estetskom primjenom, tretmani kisikom alternativa su invazivnim tretmanima pomlađivanja.


Oxygen: 

- opskrbljuje stanice čistim kisikom

- uklanja ugljikov dioksid iz tkiva

- instant Lifting efekt-ispravlja bore i fine linije

- povećava volumen kože čineći je vedrom, čvrstom i zategnutom. U potkožnom tkivu vrši intenzivnu regeneraciju kolagenih vlakana.


Tretman radiofrekvencije lica 

Radiofrekvencija je poznata kao jedna od najboljih nekirurških metoda za pomlađivanje kože, a rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana.

Tretman radiofrekvencije uzrokuje vibraciju stanica tijela koja ima.