SAVLADAJTE POSLOVNI ENGLESKI! Lakše komunicirajte u poslovnom svijetu te se pripremite za polaganje BEC certifikata uz Školu stranih jezika Buongiorno, 30 ili 60 školskih sati već od 699kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Donosioci kupona ostvaruju 10% popusta na 1 tečaj u istom semestru ili navedeni popust mogu ustupiti jednokratno prijatelju! Materijali su uključeni u cijenu! Kupon možete iskoristiti za početak do 17.12.2017.!

Buongiorno centar za poduku stranih jezika nudi tečajeve jezika za sve uzraste: predškolce, osnovnoškolce i odrasle. Nastava u centru za poduku stranih jezika Buongiorno se izvodi prema smjernicama Zajedničkog europskog referentnog okvira za jezike od stupnja A1 do C2.

Preliminary, business advantage ili business higher - položite ispit za karijeriste (potrebna nadoplata probnih ispita)!

Materijali su uključeni u cijenu.

Potrebna je nadoplata 50 kn za jednokratnu upisninu u školi.

Potrebna nadoplata: tijekom predavanja polažu se dva probna testa, prvi je na polovici predavanja, drugi na kraju predavanja. Svaki test se naplaćuje 390 kn.

Početak tečaja: vrijeme i početak nastave prema dogovoru.

Raspored predavanja: 2x tjedno po 90 minuta (od nedjelje do četvrtka od 9h - 22h).

Nakon završetka tečaja Ispit se polaže u British Councilu (u vlastitom  aranžmanu).


Na linku pogledajte što ćete svladati na posljednjoj razini: https://www.britishcouncil.hr/ispit/cambridge/izbor-ispita/poslovni-engleski-jezik