CPE CERTIFIKAT -Tečaj za polaganje najviše Cambridge kvalifikacije za engleski, korejski, španjolski, talijanski, latinski, hebrejski, turski, arapski i mađarski u školi jezika Buongiorno od 699kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pripreme za certifikat, vrlo cijenjen u znanstvenom, akademskom i poslovnom okruženju, a služi i za managerske pozicije! Donosioci kupona ostvaruju 10% popusta na 1 tečaj u istom semestru ili navedeni popust mogu ustupiti jednokratno prijatelju! Materijali su uključeni u cijenu! Kupon možete iskoristiti za početak do 17.12.2017.!

Buongiorno centar za poduku stranih jezika nudi tečajeve jezika za sve uzraste: predškolce, osnovnoškolce i odrasle. Nastava u centru za poduku stranih jezika Buongiorno se izvodi prema smjernicama Zajedničkog europskog referentnog okvira za jezike od stupnja A1 do C2.


CPE certifikat 

CPE – Certificate of Proficiency in English najviša je Cambridgeova kvalifikacija poznavanja engleskog jezika. Ovaj certifikat je vrlo priznat i cijenjen u znanstvenom, akademskom i poslovnom međunarodnom okruženju. CPE certifikat dokazuje da ste usavršili engleski jezik te da se njime tečno možete služiti u istraživačkom, akademskom i poslovnom okruženju. Poslužit će vam za potrebe viših upravljačkih odnosno managerskih pozicija ili potrebe upisa na poslijediplomske ili doktorske studije u zemljama engleskog govornog područja.  

Materijali su uključeni u cijenu.

Potrebna je nadoplata 50 kn za jednokratnu upisninu u školi. 

CPE certifikat dokazuje da se tečno možete služiti engleskim jezikom u istraživačkom, akademskom i poslovnom okruženju.

U toku priprema ostvarujete 1 testiranje besplatno, ukoliko želite dodatno testiranje potrebna je nadoplata 200 kn u školi. 

Predavanja su na hrvatskom i engleskom jeziku. Početak tečaja: vrijeme i početak nastave prema dogovoru. 

Raspored predavanja: 2x tjedno po 90 minuta (od nedjelje do četvrtka od 9h - 22h). Nakon završetka tečaja Ispit se polaže u British Councilu (u vlastitom aranžmanu).


Na linku pogledajte što ćete svladati na posljednjoj razini: https://www.britishcouncil.hr/ispit/cambridge/izbor-ispita/poslovni-engleski-jezik