[IELTS CERTIFIKAT] Pripreme za polaganje ispita za engleski jezik koji priznaje preko 10.000 svjetskih organizacija - 30 ili 60 sati u Školi stranih jezika Buongiorno u Zagrebu već od 669 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

S položenim ispitom možete raditi i studirati širom svijeta; olakšava migraciju u zemlje koje traže dokaz znanja jezika! Kupon možete iskoristiti za početak do 17.12.2017.! Donosioci kupona ostvaruju 10% popusta na 1 tečaj u istom semestru ili navedeni popust mogu ustupiti jednokratno prijatelju!

IELTS certifikat 


IELTS je jedini ispit iz engleskog jezika koji je prihvaćen za potrebe imigracije u zemlje koje traže dokaz znanja engleskog.

IELTS ili International English Language Testing System najpoznatiji je ispit iz engleskog jezika na svijetu kojeg godišnje polaže i do 3 milijuna kandidata.

Jednom kada steknete certifikat to vam otvara mnoge mogućnosti za život, rad i studiranje u zemljama engleskog govornog područja jer IELTS priznaje preko 10.000 organizacija u 140 država diljem svijeta što uključuje vladine ustanove, ustanove koje se bave zapošljavanjem i akademska tijela.

Buongiorno centar za poduku stranih jezika nudi tečajeve jezika za sve uzraste: predškolce, osnovnoškolce i odrasle. Nastava u centru za poduku stranih jezika Buongiorno se izvodi prema smjernicama Zajedničkog europskog referentnog okvira za jezike od stupnja A1 do C2.

Materijali su uključeni u cijenu.

Potrebna je nadoplata 50 kn za jednokratnu upisninu u školi. ELTS certifikat priznaje više od 10.00 organizacija diljem svijeta, a obvezan je potrebe imigracije u zemljama koje traže dokaz znanja engleskog. 

U toku priprema ostvarujete 1 testiranje besplatno, ukoliko želite dodatno testiranje potrebna je nadoplata 200 kn u školi. 

Predavanja su na hrvatskom i engleskom jeziku! 

Početak tečaja: vrijeme i početak nastave prema dogovoru. 

Raspored predavanja: 2x tjedno po 90 minuta (od nedjelje do četvrtka od 9h - 22h).