[ZAGREB] Novi jezik u samo 3 tjedna! Intenzivni tečaj razine A1-B2, 30 šk. sati u Školi stranih jezika Buongiorno za 399 kn! Irski, slovenski, bugarski, ukrajinski, ruski, švedski ili korejski jezik..

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uključeni su svi materijali, potrebna je samo nadoplata upisnine! Donosioci kupona ostvaruju 10% popusta na 1 tečaj u istom semestru ili navedeni popust mogu ustupiti jednokratno prijatelju! Ponuda se odnosi na tečaj za odrasle! Kupon možete iskoristiti za početak do 17.12.2017.!

Intenzivni tečaj stranog jezika 

Nastava se izvodi prema smjernicama Zajedničkog europskog referentnog okvira za jezike od A1 stupnja do stupnja C2. Nakon uspješno završenog tečaja, svaki polaznik dobiva potvrdu o položenom tečaju.

Škola stranih jezika Buongiorno nudi vam tečajeve jezika za sve uzraste: predškolce, osnovnoškolce i odrasle. Nalazi se na adresi Avenija Dubrovnik 15 u Zagrebu, u prostoru koji nudi ugodno okruženje prilagođeno upravo potrebama obrazovanja svih dobnih skupina.

Buongiorno centar za poduku stranih jezika nudi tečajeve jezika za sve uzraste: predškolce, osnovnoškolce i odrasle. Nastava u centru za poduku stranih jezika Buongiorno se izvodi prema smjernicama Zajedničkog europskog referentnog okvira za jezike od stupnja A1 do C2.