[14.01.-03.02.18.] Skijanje na Bledu!!! 7 dnevni SKI aranžman uz uslugu polupansiona u Hotelu Ribno***, 6 dana SKI PASS za slovenske alpe za 1 odraslu osobu za 2759kn illi 1 dijete već od 415kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje kupona odaberite opciju za odraslu osobu ili dijete do 6 godina ili 6-15 godina! Ponuda vrijedi isključivo za navedene smjene i datume 14.-20.01.2018., 21-27.01., 28.01.(zadnji dan dolaska)-03.02.2018.!

Hotel Ribno*** se nalazi u neposrednoj blizini Bleda, u idiličnom selu od kojeg je i dobio ime. 

Njegov položaj na rubu borove šume, oduševljava sve posjetitelje, one koji čeznu za mirom i opuštanje u bliskom kontaktu s prirodom!

Gostima hotela su na raspolaganju 58 soba i tri apartmana s kabelskom TV, telefonom i kupaonicom s kadom ili tušem, a većina od njih također imaju balkon ili terasu. 

Cijeli hotel je pokriven bežičnim signalom za pristup Internetu.

U zimu će Vas okruženje hotela Ribno oduševiti brojnim mogućnostima za aktivan odmor. Svakako ćete uživati u skijanju, šetnji, ali i aktivnostima kao što je planinarenje.

Preporučamo Vam šetnjicu oko Bledskog jezera, cca. 60 tak minuta laganog hoda!

Bled je poznato slovensko lječilište i odmaralište, još od kraja 19. stoljeća, tako da je i danas jedna od najvećih turističkih atrakcija Slovenije. 

Prekrasno jezero, zajedno sa svojom okolicom, može se svrstati uz bok najljepših alpskih odmarališta, poznat po svojoj blagoj i ljekovitoj klimi te termalnoj vodi koja liječi od stresa, umora i brojnih drugih poremećaja izazvanih stresnim načinom života. 

Na Bledu možete uživati u brojnim aktivnostima, od zimskih sportova, razgledavanja znamenitosti do bogate gastronomske ponude.