[BRAČ -SUPETAR] Svi na more i u studenom!!! 4 dana i 3 noćenja u apartmanu Lada po super povoljnoj cijeni ZA 4 OSOBE i samo 1069 kuna! Kupon vrijedi od 01.11. do 30.11.17.!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Jesen na Braču! Ne propustite super priliku i po odličnoj cijeni za smještaj za četiri osobe u apartmanu Lada u Supetru na otoku Braču!

APARTMAN ima 50m2 u Supetru otok Brač sa adresom Put osega dolca 7a. Nalazi se na drugom katu zgrade. Ima privatan parking. WiFi u cijeni. Posteljina,ručnici, klima, veš mašina, mašina za tanjure u cijeni.

Apartman je kompletno opremljen sa svim aparatima, suđem i posuđem. Ima dvije sobe sa krevetima 140x200. Svaka soba ima TV. Dnevni boravak ima TV i satelit. Ima kauč na razvlačenje kao pomoćni ležaj. Orijentacija stana sjever-istok. Balkon sa pogledom na more.Udaljenost od centra i sveg potrebnog 300 m.

Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu.

Boravišna pristojba je uključena u cijenu!

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail obrtsimunic@net.hr ili na mobitel 091 5681 549, te potvrda rezervacije nakon kupnje uz KOD i ID kupona po primitku kupona.