Nova Godina u Veneciji 31.12.17.-02.01.18.! Dočekajte Novu u Veneciji uz prijevoz autobusom, 2 noćenja s doručkom u hotelu 3*...za 1349kn/osobi! Polasci iz Splita, Šibenika, Zadra!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ispratite Staru i dočekajte Novu godinu, u jednom od najromantičnijih gradova na svijetu...Okupljanje grupe na Autobusnom kolodvoru u Sukoišanskoj ulici u 00.00h, polazak prema ITALIJI u 00.20h!

PROGRAM PUTOVANJA


1. dan: SPLIT - VENECIJA

Okupljanje grupe na Autobusnom kolodvoru u Sukoišanskoj ulici, u 00.00h. Nakon upoznavanja grupe sa pratiteljem putovanja, slijedi polazak prema ITALIJI u 00.20h. Ugodna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju preko Trsta, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Odlazak prema hotelu i prijava. Kraći predah i odlazak na pristanište PUNTA SABBIONI, gdje ćemo se ukrcati u turistički brodić (VAPORETTO), koji će nas odvesti u Veneciju, točnije do TRGA SV. MARKA. Po iskrcaju sa vaporetta, očekuje nas šetnja uz pratitelja: KANAL GIUDECCA - RIVA DEGLI SCHIAVONI - MOST UZDAHA - TRG SV. MARKA - DUŽDEVA PALAČA - BAZILIKA SV. MARKA - MOST RIALTO - KANAL GRANDE. Nakon razgleda i upoznavanja ljepota Venecije, slijedi slobodno vrijeme za osobne programe, posjete muzejima, romantičnu šetnju skrovitim uličicama i trgovima Venecije ili pak romantičnu večeru. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme, te odlazak prema Trgu svetog Marka, na kojem se već tradicionalno organizira ulazak u Novu godinu! Početak programa je predviđen u 21.00h, a na velikoj pozornici će se izmjeniti veliki broj umjetnika i pjevača koji će zabavljate desetke tisuća ljudi i uvesti ih u Novu godinu! Točno u ponoći poželite jedni drugima sve najbolje u Novoj godini, pod svijetlima vatrometnog spektakla koji će Vas oduševiti! Novogodišnji Vatromet Veneciji daruje jedinstveni doživljaj, stvarajući prekrasnu atmosferu od tisuću boja koja čini ovaj grad još čarobnijim... Odlazak vaporettom do pristaništa Punta Sabbioni i odlazak prema hotelu. Noćenje.


2. dan: OTOCI LAGUNE

Nakon doručka, odlazak prema pristaništu PUNTA SABBIONI, gdje ćemo se ukrcati u turistički brodić (VAPORETTO), te započeti sa obilaskom i razgledom otoka lagune. Prvo odredište je TORCELLO, najstariji naseljeni otok lagune, te nekoć najgušće naseljeni otok. Na otoku se nalazi katedrala Santa Maria Assunta unutar koje se nalaze vrijedne bizantske freske, crkva Santa Fosca, a putem do katedrale se nalazi i most "Ponte del diavolo" uz kojeg se veže legenda da se na mostu jedan par poljubio i poslije toga misteriozno nestao... Jedan od najpoznatijih zaljubljenika u šarm otoka bio je američki književnik Ernest Hemingway koji je na Torcellu proveo izvjesno vrijeme 1948. godine, te napisao dobar dio svog romana "Preko rijeke i u šumu". Nakon zajedničke šetnje i razgleda otoka, slijedi slobodno vrijeme za individualne programe. Okupljanje grupe i plovidba do otoka MURANO, koji je svjetski poznat zahvaljujući izradi staklenih predmeta. Ukrcaj u vaporetto i odlazak prema BURANU, otoku koji je najpoznatiji po čipkarstvu i svojim šareno obojenim kućama koje su izgrađene kako bi ribari u olujama lakše mogli prepoznati svoje domove. Ovaj slikoviti otok je prema mnogima ljepši od Veneciji, a zahvaljujući bogatoj gastronomskoj ponudi, pruža savršen užitak! Trgovine prepune kreativnih modnih detalja nikog ne ostavljaju ravnodušnim - čipkaste lepeze, romantični suncobrani,... Oduševiti ćete se! Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme, odlazak vaporettom do pristaništa Punta Sabbioni, kraći predah i ukrcaj u autobus. Povratak u hotel. Noćenje.


3. DAN: VERONA - SPLIT


Nakon doručka, okupljanje grupe i vožnja do grada zaljubljenih, VERONE. Po dolasku, slijedi razgled i šetnja s pratiteljem putovanja PIAZZA ERBE - ARENA - PIAZZA DEI SIGNORI - JULIJINA KUĆA, gdje se nalazi možda najpoznatiji balkon na svijetu, ispod kojeg je ROMEO šaputao svojoj voljenoj najljepše riječi koje jedna žena može čuti. Ispred kuće se nalazi spomenik JULIJI pred kojim se cijeli svijet moli za ljubav, a zid nasuprot njega ispunjen je rukom ispisanim ljubavnim porukama koje su i inspirirane ovim mjestom. Nakon razgleda slijedi slobodno vrijeme za kupovinu poklona i suvenira, uživanje u predblagdanskom raspoloženju, posjet božićnom sajmu, degustaciji božićnih kolača, kupnju suvenira i poklona.. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme te polazak prema mjestu polaska. Ugodna vožnja autobusom kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku uz kraće zaustavljanje putem prema potrebi grupe. Dolazak na mjesto polaska u večernjim satima.