[NOVI ZAGREB] Vrijeme je da napravite nešto za sebe! 45 efikasnih tretmana mršavljenja za samo 999 kuna umjesto 3700 kn i nevjerojatnih 73% popusta u Studiu Nice!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Bogati paket mršavljenja po super pristupačnoj cijeni koji uključuje: 5 kavitacija, 5 radiofrekvencija, 5 limfna drenaža, 5 vakum terapija, 10 termodeka, 10 bodywrappinga, 5 anticelulitnih masaža! Kupon vrijedi isključivo do 23.12.2017.!

Radiofrekvencija - Želite ubrzati metabolizam, poboljšati elastičnost kože i ukloniti masne naslage? Pravo je vrijeme da isprobate radiofrekvenciju! Riječ je o njezi baziranoj na elektromagnetskim valovima koji proizvode toplinu. toplina dolazi iz unutrašnjosti, a kreće se  od 41 do 44 °C. 

Uz to, radiofrekvencija također: Stimulira proizvodnju novog kolagena, vlakna elastina te hijaluronske kiseline. Poboljšava cirkulaciju krvi, drenažu i pomaže kod smanjenja tekućine, čime se poboljšava elastičnost kože. 


Anticelulitna masaža vrlo je učinkovita u smislu eliminacije celulita kao i toniziranja, veće čvrstoće, lijepšeg sjaja kože i poboljšanja cirkulacije. Kada se postignu dobri rezultati, učinkovitost traje kroz jedno vrijeme. 

Limfna drenaža radi na principu POKRETANJA LIMFE u tijelu koja vaše tijelo rješava nakupljenih toksina. Dijelovi koji su zahvaćeni celulitom će se na tai način bolje cirkulirati, a noge ili dio kojeg tretirate izgledat će utegnutije i glađe.

Limfna drenaža je postupak kojim se upuhuje zrak i stvara pritisak na točno određene dijelove tijela. Na taj način se mahanički potiskuje nataložena međustanična tekućina.

Kavitacija je liposukcija bez noža. Oblikovanje trbuha, bokova, bedra, stražnjice, koljena i nadlaktica bez kirurških zahvata i ožiljaka. 

Neinvazivna, bezbolna, sigurna i brza alternativa liposukcije. Precizno odstranjivanje lokalnih masnih naslaga bez dugotrajnog oporavka.

Vakum terapija - Mehanički način tretiranja kože i potkožnog masnog tkiva zasnovan na primjeni vakum masaže. Tretman masaže i limfne drenaže vakumom zasniva se na ritmičkom mijenjanju pritiska po površini kože. Time se u koži vrši pulsiranje, poboljšava se cirkulacija i limfna drenaža, povećava se razmjena hranljivih materija u tkivu što doprinosi boljoj ishrani tkiva. 

Preporuča se kod limfnog zastoja i svih zadržavanja tekućina, natečenost lica, kapaka, podočnjaka, umorne, sive i kože općenito lošeg izgleda, isušene kože, bora, nečiste kože, akni ili viška masnog tkiva. 

TERMODEKA - Princip rada se temelji na infracrvenom zagrijavanju deke koje potiče cirkulaciju krvi, oksigenaciju, ukupni metabolizam s ciljem detoksikacije, opuštanja mišića i živaca, redukciju celulita i masnih naslaga.  Zagrijavanje potiče i propusnost limfnih čvorova, jača imunološki sustav te potiče dobro raspoloženje što je vrlo važno kod mršavljenja.

BODY WRAPPING ili ovijanje tijela u foliju je vrlo učinkovita metoda smanjivanja potkožnih masnih jastučića i opsega tijela. Istodobno smanjuje celulit, pojavu strija i vidljivo poboljšava izgled kože već nakon prvog tretmana.

Klijentica se najprije ravnomjerno namaže kremom te zatim zamata u foliju.Krema koja se nanosi na problematične dijelove ima učinke lipolize (sagorijevanja masnoće) te je izvrsni stimulator odvođenja vode i toksina iz organizma. Povećava vlažnost kože, istovremeno je njeguje te joj daje elastičnost i čvrstoću. Uklanja znakove umora i stvara osjećaj opuštenosti, a također je i jedinstveni alat u borbi protiv pretilosti.