Dočekajte Novu Godinu u prekrasnoj prirodi i ugodnoj atmosferi NP RISNJAK! 3 polupansiona uz jednu 31.12.17. novogodišnju večeru, ulaznice za park i obilazak s rangerom, za dvoje po super cijeni!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Za sve one koji žele proslaviti Novu u miru i tišini, samo okruženi prirodom! Kupon vrijedi isključivo od 29.12.17. do 02.01.18.!

U zaleđu grada Rijeke i Kvarnerskog priobalja, na sjeverozapadnom području Gorskog kotara prostire se Nacionalni park Risnjak. 

Područje Risnjaka je zbog svoje iznimne ljepote i brojnih prirodnih fenomena godine 1953. proglašen nacionalnim parkom. Na površini od 64 km² susrećemo mnoštvo prirodnih pojava osebujne ljepote, prašumske predjele, netaknute planinske vrhove, sačuvane gorske livade, dinarski krš specifične hidrografije i oblika. 

Danas područje Parka pored planinskih masiva Risnjaka i Snježnika obuhvaća i hidrogeomorfološki spomenik prirode – izvor rijeke Kupe s njenim gornjim tokom. Izvor Kupe lokalitet je koji se ne zaobilazi, vrelo za sada 3. po dubini u Hrvatskoj (154 m). 

Uređene planinarske staze vode do izvora iz mjesta Razloge ili iz Hrvatskog. U neposrednoj blizini Uprave i pansiona NP Risnjak smještenih u Crnom Lugu, nalazi se i Poučna staza Leska koja nizom jedinstvenih prirodnih i kulturnih detalja pruža priliku za upoznavanje prirode i sadržaja Parka! 

Do vrha Risnjaka vode dvije staze, a do planinarskog doma podno vrha potrebno je oko 3 sata hoda, još 30 minuta treba Vam do vrha sa nedvojbeno jednim od najljepših vidika u Hrvatskoj. 

Smještaj u Panisonu NP Risnjak u Crnom Lugu pružit će Vam potrebnu toplinu i ugođaj obiteljskog doma dok će restoran zadovoljiti i najprofinjenije gurmanske užitke temeljene na autohtonoj kuhinji !  

U mogućnosti smo Vam organizirati vođene ture ili program promatranja divljači.