U Rakićima/Pakovo selo,između Šibenika i Drniša čeka Vas gastronomska bajka iz starih vremena uz kroštule,domaći pršut,sir,teletinu,janjetinu i pivca ispod peke,vino...sve za 2 osobe i samo 239 kn!

25 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda koju ne smijete propustiti! U svojoj staroj kući, Frane Rakić uredio je seosko ugostiteljsko domaćinstvo “Kuća kamena” nadaleko poznato po vrhunskoj domaćoj hrani i gostoljubivosti domaćina!

U malom zaseoku Rakići, Pakovo selo, na cesti Šibenik-Drniš, u svojoj staroj kući, Frane Rakić uredio je seosko ugostiteljsko domaćinstvo “Kuća kamena” po uzoru na staru krčmarsku tradiciju o čijoj se preukusnoj domaćoj hrani i gostoljubivim domaćinima priča i danas.

U miru i hladovini uz staru seosku arhitekturu stvorena je priča koja može biti ispričana samo uz preukusnu domaću večeru za dvoje.

Ponuda za 2 osobe uključuje:

Piće dobrodošlice uz kroštule,

Predjelo: Domaći pršut, sir, salata, kruh,

Peka: Teletina, janjetina i domaći pivac ispod peke s povrćem + salata

Desert: Fritule,

Paket pića: 0,5 l vina + 0,5 l mineralne vode ili 0,5 domaćeg soka


Frane Rakić: Ovo je moja didovina!

Čini mi se da sam oduvijek sanjao kako ću od ove moje starine napraviti “dvorac”. Uložio sam silan trud da uredim te davno napuštene kućice i da sve ostane tako izvorno, da sve ostane ta naša surova, a meni tako lipa i draga Zagora. Naše seosko domaćinstvo sada radi uglavnom preko agencija, našega gosta gotovo da više i nema, što je prava šteta. Nudimo samo peku, sir i pršut, i naše domaće rakije i vino, a baš ako netko poželi, i nešto drugo. Nekoć smo ovdje osnovali pakovački KUD “Sloga” jer, sve je ovo i nastalo na stavu i razmišljanju o zaštiti baštine. Sad uživam u tome.

Pročitajte više u članku o seosko ugostiteljskom domaćinstvu “Kuća kamena” u Slobodnoj Dalmaciji.

Vino obitelji Rakić Vam svakako preporučamo, a peka od teletine, janjetine i pivca je vrhunac gastronomskog doživljaja. Posjetite i Ključicu - impresivnu utvrdu nad rijekom Čikolom! Zaguglajte...;)

Ukoliko dolazite iz Šibenika, vozite prema Drnišu, te u Pakovu selu kod mljekare skrenite lijevo prema Miljevcima i nakon 400 m opet lijevo u Rakiće, u Pakovu selu imate i znakove za Kamenu kuću