[OPATIJA] Ugrijte se dobrom wellness ponudom! 2 polupansiona, standard soba, piće dobrodošlice + korištenje Spa & Beauty kutka, sve za 2 osobe u hotelu Bristol by OHM Group 4* za 1098kn!

19 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Opustite se u Opatiji i smjestite se carski uz korištenje Spa & Beauty kutka... Ponuda se može iskoristiti isključivo do 22.12.17.!

Hotel Bristol by OHM Group **** omogućuje Vam uživanje u carskom ambijentu sa svim prednostima modernog i vrhunski opremljenog hotela.

Hotel Bristol by OHM Group **** nalazi se u gradskoj jezgri slikovitoga grada Opatije koji još od četrdesetih godina devetnaestog stoljeća slovi kao omiljeno putničko odredište. U neposrednoj blizini hotela idiličan perivoj Angiolina svojim egzotičnim drvećem i biljkama poziva u šetnju. U neposrednoj blizini hotela nalazi se i Obalno šetalište cara Franje Josipa koje u jednako cijene džogeri i romantični parovi.


Zanimljivosti iz ponude:

dojmljiv hotel u carskom stilu

središnji položaj u gradskoj jezgri Opatije

78 elegantnih soba i apartmana

kavana Café Palme s vlastitom sunčanom terasom

opuštajući Spa & Beauty kutak (jacuzzi, sauna, parna kupelj, fitness, masaže itd.)

ekskluzivni tretmani pomlađivanja lica i tijela: virtualna mezoterapija i tretmani kisikom.


Prostrane sobe i apartmani odražavaju eleganciju i luksuz carske prošlosti.

Ugodni detalji u sobama učinit će Vaš boravak nezaboravnim. Svijetle i diskretne boje, drvom bogati interijer i posebno za ovaj hotel kreirane kupaonice zasigurno će ispuniti Vaša očekivanja.

Sve sobe i apartmani su klimatizirani te opremljeni utičnicama od 220 V, satelitskom televizijom, telefonom i WiFi-em te minibarom i sobnim sefom.


U hotelu nude uz nadoplatu i slijedeće usluge:

pranje i kemijsko čišćenje Vaše odjeće

posluživanje u sobu

prihvat i smještaj kućnih ljubimaca

mogućnost parkiranja odmah pokraj hotela

Obavezna e-mail rezervacija ODMAH po kupnji kupona isključivo na mail reservation3@hotel-opatija.hr uz broj kupona po aktivaciji kupona.