RAB - 7 noćenja s Polupansionom u Hotelu International*** za 2 osobe! Besplatno korištenje finske saune i teretane + gratis bicikl na pola dana i parking uz 50% popusta!

92 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ljeto na Rabu! 3743 kuna za 8 dana/7 Polupansiona u sobi s pogledom na more ili na grad, valjanost kupona od 28.07. do 17.08.2013. te 20% popusta na sve masaže te klasičnu manikuru i pedikuru!


Ponuda uključuje za 2 osobe:

8 dana, 7 polupansiona u sobi s pogledom na more ili pogledom na grad (ovisno o raspoloživosti),
korištenje finske saune i teretane,
wi-fi u sobama i lobbyju,
gratis bicikl na pola dana(uz prethodnu najavu na recepciji),
gratis parking.

Dodatne pogodnosti za kupce ovih ponuda:

masaže, klasična manikura i pedikura s popustom od 20 %.Svakako će Vas dočekati soba s pogledom na more s uslugom polupansiona, popust od 20% na sve masaže u ponudi te klasičnu manikuru i pedikuru, besplatno korištenje finske saune i teretane, besplatno korištenje wi-fi mreže u sobama i lobbyju te gratis bicikl na pola dana.

Uz bogati buffet doručak ova ponuda uključuje buffet večeru, koja nudi najbolje specijalitete kako internacionalne tako i hrvatske kuhinje!

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku da istražite otok Rab za vrijeme sezone i posjetite prekrasne pješčane plaže, uživate u kulturnim znamenitostima stare gradske jezgre  te osjetite Mediteran iz prve ruke!
 

Za sve koje se žele zabaviti u noćnim satima, važno je spomenuti da se hotel nalazi u samoj jezgri otoka Raba, koja je centar noćnog života, a sam hotel u svom lounge baru Escape organizira nezaboravne partyje! Osim noćnog provoda, pozivamo Vas i u novootvoreni restoran u sklopu hotela "Città vecchia", u kojem možete isprobati talijanske specijalitete kao što su pizze, tjestenine i salate.


Za korištenje navedenog kupona kupac se mora javiti u odjel rezervacija; broj za rezervaciju termina je: 051 602 000 ili na mail: reservations@hoteli-rab.t-com.hr (poslati i kôd kupona).