Idete u Split iz privatnih ili poslovnih razloga? Po super cijeni već od samo 549 kuna smjestite se u luksuznim Apartmanima Korta na 3 dana i 2 noćenja za 2 ili 3 osobe! Kupon vrijedi do 01.04.'18!!!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smjestite se u luksuznim i novim apartmanima Korte u Splitu i uživajte u suncu i kavi na Splitskoj rivi! Posteljina, ručnici i boravišna pristojba uključena u cijenu!


S preko 300 sunčanih dana godišnje, kristalno čistim morem, prekrasnim plažama i park-šumom Marjan, kao i brojnim oblicima tradicionalnih i kulturnih zbivanja, Split je turistički šampion Hrvatske.


Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu. Boravišna pristojba je uključena u cijenu!

Dobrodošli u Split, 1700 godina star grad čija povijest seže daleko u antička vremena! Uistinu nema potrebe posebno naglašavati privlačnost i vrijednost grada koji svoju povijest piše od 295. godine kada je slavni rimski car Dioklecijan počeo graditi svoju palaču, koja predstavlja živi organizam više od 17 stoljeća. 


Istražite povijesnu palaču i puteve cara Dioklecijana! Na nekoliko minuta hoda od Korta apartmana, doživite atmosferu drevnog grada i njegovih najpoznatijih atrakcija kao što su impresivne izvorne ruševine fortifikacijskih vrata, Jupiterov hram, Dioklecijanove podrume, Peristil i sv. Duje, najstarije katoličke katedrale na svijetu. 


KORTA APARTMAN

Moderno opremljen, Korta apartman na prvom katu orijentiran je na jug i nudi visoku udobnost smještaja za maksimalno tri osobe. Unutar apartmana, gostima su na raspolaganju brojne pogodnosti poput elegantnog namještaja, odvojene spavaće sobe, moderno uređene kupaonice i potpuno opremljene kuhinje. 


ZABAVA 
LCD televizor 

KREVET 
Visokokvalitetna posteljina 
Hipoalergenski jastuk 

KUPAONICA 
Tuš kabina
Toaletne potrepštine
Ručnici
Sušilo za kosu

KUHINJA
Kuhinja
Kuhinjski stol i stolice
Pribor za kuhanje i jelo

OSTALI SADRŽAJI 
Wi-Fi
Telefon
Klima uređaj
Sef
Ormar
Svjetlo za čitanje
Elektronska brava
Sobe za nepušače
Kućni ljubimci dozvoljeni

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail reservations@kortasplit.com ili na mobitel 098 571 226, uz KOD i ID kupona po primitku kupona.