9 tretmana mršavljenja u Samoboru! Uz popust od 80% smršavite pomoću 3 ultrazvučne kavitacije, 3 radiofrekvencije tijela i 3 zavoja Aromawickel!

29 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!
Puna cijena 325,17 €
Ušteda 80%
Cijena 66,23 €

Uz 80% popusta napadnite celulit i višak kilograma sa 9 tretmana u Samoboru! 3 tretmana ultrazvučne kavitacije + 3 radiofrekvencije tijela + 3 zavoja Aromawickel = vitki prije ljeta!

Kavitacija:

Omogućava kocentraciju energije na točno određenoj dubini u tkivu što osigurava selektivno razbijanje masnih stanica u podkožju. Površina kože, žile, živci i mišići pri tome ostaju netaknuti. Rezultati su kod većine pacijenata vidljivi već nakon prvog tretmana kojim se obično izgubi 3-4 cm. Daljnji tretmani još dodatno smanjuju količinu masnih stanica na tretiranom području, a i njihov opseg.

Masnoća iz razbijenih masnih stanica se u obliku triglicerida izljeva u međustaničnu tekućinu gdje se pod utjecajem enzima razgrađuje na glicerol i jednostavne masne kiseline. U vodi topljiv glicerol prodirte u krv i koristi se kao izvo energije. Netopive jednostavne masne kiseline putuju u jetru gdje se razgrađuju kao svaka druga jednostavna masna kiselina uključujući i one koje unosimo hranom.

Kavitacija je neinvazivna, bezbolna, sigurna i brza alternativa liposukciji bez anestezije i ožiljaka.

Radiofrekvencija:

Radio frekventna metoda djeluje na principu kontrolirane akumulacije topline duboko u dermisu što pospješuje lokalnu cirkulaciju i stimulira nastajanje novog kolagena (prirodni protein) u tkivu. Rezultat je vidno poboljšanje stanje I tonusa kože. Koža postaje napetija i glatka i djeluje znatno mlađa u odnosu na izgled prije terapije. Tretman je potpuno bezbolan i ugodan.

Indikacije: celulit, lokalizirane masne naslage, bore, loš tonus kože.

Metoda sa zavojima Aromawickel za uklanjanje celulita i obujma:

Četverostruko sagorijevanje masnoće
Efekt limfne drenaže
Snažno zatezanje kože i tkiva
Vrlo ugodan tretman
Oblikovanje tijela

Aromatična terapija djeluje pomoću termoaktivnih proizvoda koji snižavanjem temperature reaktiviraju ljudski organizam i tako na prirodan način stimuliraju tijelo na potrošnju dodatne energije i dostavljanje hranjivih tvari iz svih dijelova tijela.