Sakrijte se od vrućine u ŠUMSKU VILLU MARI! 3 dana, 2 noćenja u studio apartmanu s 4 zvjezdice, bogatim doručkom te 1 x ulaz u spa (finska sauna i jacuzzi) sve za 2 osobe uz 50% popusta!

21 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Na mjestu gdje se susreću Šumska villa MARI i patuljak BOR stoji prekrasna kuća okružena šumom. U njoj žive ugodni ljudi dobra srca koji paze da se svi njihovi gosti osjećaju dobro

Tamo gdje se urbani grad stapa sa šumom,

Tamo gdje Vas gusto satkana mreža pješačkih i biciklističkih putova vodi u Teleno srce Pohorja,

Tamo gdje ćete osjetiti energiju skija i predahnuti zavijeni u zadivljujuće kulinarske okuse…


Ponuda uključuje (sve za dvije osobe):

2 noćenja u studio apartmanu s 4 zvjezdice 

bogati doručk te

1 x ulaz u spa (finska sauna i jacuzzi)

Na raspolaganju imate 17 jednokatnih i 4 dvokatna apartmana različitih veličina (približno 40-100 m²) koji Vam nude opuštajući boravak s prekrasnim pogledom na Pohorje. Unutar pojedinih apartmana se nalaze i dječji kutići, gdje će Vaša djeca razvijati svoje kreativne sposobnosti i igrati se. Osvijetljeno skijalište preko zime i šumovita zelena priroda preko ljeta je kao stvorena za sportaše, obitelji, poslovne ljude i individualne goste koji žele provesti aktivan, a ujedno opuštajući odmor.

ŠUMSKA VILLA svojim gostima nudi prekrasno opremljene apartmane za od 2 do 8 osoba. Apartmani su kategorizirani s 4 ****, imaju balkone, opremljeni su s kuhinjom sa svim kućnim aparatima (stroj za suđe, pećnica, hladnjak sa zamrzivačem) i opremom u kupaonicama, dnevnim prostorima sa SAT TV i internet priključkom.

Pored odličnog smještaja u apartmanima, naša kuća nudi i zajednički stroj za pranje i sušenje rublja, garderobu s ormarima za skije i grijačem za skijaške čizme te kućni wellnes sa saunom i whirlpoolom.

U neposrednoj blizini Vam se nudi snježni stadion, wellness centri s whirlpoolima, bazenima, saunama, odmorištima i fitness centrom. Možete unajmiti i modernu seminarsku dvoranu (do 60 sudionika) ili pak sportsku dvoranu.

Ljeti je za Vas tu pregršt zabavnog sadržaja: Ljetno adrenalinsko sanjkalište, nogometna igrališta, dječji poligon MiniJET, vježbalište za golf, adrenalinski park, Bike Park Pohorje, biciklizam, planinski biciklizam, najam bicikli, jahanje, nordijsko pješačenje…

Opis wellnessa

U apartmanskoj kući Šumska villa Mari smo svjesni važnosti zdravog i aktivnog načina života koji dovodi do opuštenosti i zadovoljstva. Ponuda apartmanske kuće uključuje i manji relaksacijski centar u kojem se nalaze:

Finska sauna

Sauna opušta mišiće, čisti tijelo i osvježava um. Ona svojom toplotom grli tijelo, a voda koju smo prolili po vrućem kamenju nam valovima vrućeg vlažnog zraka masirajuće prodire u kožu. Nakon saune se osjećamo pročišćeno i lakše, donekle izmoreno, ali opet puni pozitivne energije i poleta. Posjet sauni je aktivnost koju treba barem isprobati.

Jacuzzi/Masažni bazen

JACUZZI Inc. je američko poduzeće koje je prvo počelo proizvoditi whirlpool masažne bazene odnosno masažne kade. Početni proizvod poduzeća je bila jednostavna kada u koju su ugradili masažne mlaznice. Danas rijetko tko zna da je »Jacuzzi« zapravo robna marka poduzeća jer se je taj izraz ustalio kao opća oznaka za bazen ili kadu s mlazovima vode.

Cijenjeni gosti, zovemo Vas da doživite priču Šumske ville Mari, zanimljivu za Vaše male radoznalce, a nedostatak energije ćete nadoknaditi u prirodnim blagodatima jedinog silikatnog gorja u Sloveniji – Pohorja.