[SARAJEVO] Za samo 189 kuna smjestite se u moderno uređenom hostelu "City Rest" na Skenderiji uz 3 dana i 2 noćenja s doručkom za 2 osobe! Kupon se može iskoristiti do 23.12.2017.!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kada se na jednom tako malenom mjestu nađe toliko kultura, vjera i nacija, tek tada otkrijete kakva sve bogatstva krije ovaj maleni planet. A zaigrano Sarajevo svoj šarm može upravo zahvaliti šarenilu Orijenta, Balkana i zapada, zbog kojih je postao jedna od najživopisnijih prijestolnica Europe.

Otkrijte i Vi sve čari oaze zvane Sarajevo, uživajte u šarmantnom spoju Istoka i Zapada, bogatom kulturnom životu, u vrhunskoj hrani, slasticama i noćnom životu koji Vas zasigurno neće ostaviti ravnodušnima!

A za sve to trebat će Vam i odličan smještaj ili možda dnevni boravak koji možete potražiti u moderno uređenom hostelu "City Rest" smještenom na Skenderiji.

 

Na listi među deset gradova koje treba posjetiti, britanski časopis Rough Gides Sarajevo je stavio na drugo mjesto navodeći: "Različite svjetske religije miješaju se na ulicama Sarajeva. Ovaj grad često opisuju kao mali Istanbul ili čak mali Jerusalem."

O Hotelu

Hostel City Rest je mali hostel u kojem ćete se osjećati kao kod kuće. Trudimo se upoznati svakog gosta sa bosanskom kulturom i tradicijom, umjetnicima i poslovnim ljudima, poljoprivrednicima i zanatlijama kako bi njihov posjet ostavio uticaj na lokalne živote i zajednicu.

U hostelu City Rest možete računati na udoban krevet, čistu kuću i nasmijano osoblje spremno odgovoriti na sva vaša pitanja.

Sobe u hostelu su dvokrevetne, 4-krevetne i 6-krevetne.


Dostupni su Vam;

besplatan internet, 
posteljina i ručnici, 
gostinjska kuhinja sa besplatnom kavom, čajevima i začinima, 
zajedničke prostorije, 
besplatne karte grada, 
besplatno razgledavanje grada. 


ODMAH po kupnji kupona sve informacije vezano za rezervaciju termina možete dobiti putem maila info@hostelcityrest.com ili putem telefona +387 33 444 111, uz KOD i ID kupon po primitku.