ADVENT U SALZBURGU & božićna bajka u dvorcu Hellbrunn! Izlet autobusom sa agencijom Autoturist-Park 25.11., 2.12., 9.12. ili 16.12.2017. za samo 230 kuna po osobi! GARANTIRANO!

67 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Aranžman uključuje prijevoz autobusom turističke kategorije, licenciranog turističkog pratitelja, posjet Salzburgu, jamčevino osiguranje i osiguranje od odgovornosti agencije i troškove organizacije! Polazak autobusa u 4:30 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu!

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa u 4:30 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu. Ugodno putovanje preko Slovenije i Austrije u smjeru SALZBURGA. Salzburg je glavni grad istoimene austrijske pokrajine te jedan od najlješih baroknih gradova u ovom dijelu Europe. Razgled povijesnog središta grada: MOZART PLATZ – REZIDENTZ PLATZ – KATEDRALA – NADBISKUPSKE REZIDENCIJE – FRANJEVAČKA CRKVA – STARO GROBLJE – FESTIVALSKA PALAČA – MOZARTOVA KUĆA... Slobodno vrijeme za upijanje čari božićnog sajma, kuhano vino, kupovinu suvenira, kušanje originalnih Mozart kugli u čokoladarnici Fürst.... Božićni sajam u Salzburgu je jedan od najstarijih u Europi. Nekoć je bio poznat pod nazivom sajam Sv.Nikole ili Nikolaimarkt, a danas se koristi naziv Christkindlmarkt. 


Upravo taj nalazi se na trgovima oko katedrale – Domplatzu i Rezidenzplatzu, ali preporučamo da posjetite i božićni sajam kod prekrasnog dvorca Mirabell! U poslijepodnevnim satima mogućnost odlaska do dvorca Hellbrunn. U dvorištu dvorca Hellbrunn održava se vjerojatno najšarmantniji božićni sajam u Salzburgu. Posebna atrakcija je adventski kalendar napravljen od 24 prozora na zgradi dvorca, na kojemu se svakodnevno, kako se približava Božić, otkrivaju novi datumi. Slobodno vrijeme za uživanje u božićnom ozračju, kupovinu božićnih suvenira, kuhanom vinu, šetnju do paviljona poznatog iz filma „Moje pjesme, moji snovi“... Polazak prema Zagrebu predviđen je oko 18:00 sati. Sa kraćim usputnim stajanjima radi odmora, dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.