Savršen odmor u središtu Istre! 2 noćenja s doručkom u Villi Borgo u Motovunu, degustacija tartufa, destilerije, 10% popusta u konobama, piće dobrodošlice...za dvoje i samo 699 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Istra - savršena destinacija za odmor i uživanje u nedirnutoj prirodi, bogatoj kulturnoj baštini te vrhunskoj gastronomskoj ponudi! Doživite je uz smještaj u centru prekrasnog Motovuna u novouređenoj ali tradicionalnoj kamenoj kući, Villi Borgo! Kupon vrijedi do 30.11.'17.!

Villa Borgo** nalazi se na samom vrhu srednjevjekovnog gradića Motovuna okruženog brežuljcima prepunim vinograda i maslinika, starim gradovima te dolinom rijeke Mirne. S naše se terase pruža najljepši pogled na prirodne ljepote unutrašnjosti Istre, a posebnost kuće je i položaj u neposrednoj blizini glavnog trga, zidina i glavne motovunske ulice prepune restorana i suvenirnica. 

dvokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom te apartmanu, posjetitelji mogu doživjeti nezaboravne trenutke boravka ispod gradskih zidina među romantičnim uskim ulicama Motovuna. Opremljenost soba: TV, SAT TV, dupli krevet, ventilacija, radio, kupaonica s tušem.

Motovun predstavlja jedan od simbola istarske unutrašnjosti do kojeg vodi najduže istarsko stepenište sa 1052 stepenice. S njegovih se zidina pruža pogled na dolinu rijeke Mirne i Motovunsku šumu koja je najpoznatije stanište bijelog i crnog tartufa te na slikovite gradiće unutrašnjosti Istre pa sve do Jadranskog mora i Alpa.

ODMAH po primitku kupona, obavezna rezervacija putem na e-mail: info@villaborgo.com ili tel: +38552681708, uz ime i prezime te kod i ID broj kupona.