[SPLIT] Svi u hotel Le Méridien Lav 5*! 2 noćenja na bazi 2 bogata buffet doručka i 2 večere s 3 slijeda u talijanskom restoranu Conlemani, parking i WI FI, sve za 2 osobe za samo 1598 kuna!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Le Méridian Lav 5* smješten je odmah uz morsku obalu i udaljen samo 15 minuta autom od centra Splita. Jedinstveno hotelsko okruženje u okolici nudi savršenu bazu za odmor i opuštanje!

Hotel Le Méridien Lav

Idealna je polazišna točka za istraživanje Dalmacije, ali i sigurna luka za one željne odmora i opuštanja u luksuznom okruženju okupanom suncem. 

Sobe

Iskusite opuštajući ambijent soba u hotelu Le Méridien Lav Split uz prekrasan, panoramski pogled na Jadransko more. Sve sobe su klimatizirane i opremljene izvanrednim i udobnim namještajem te luksuznom kupaonicom, a imaju i LCD TV, Mini bar, Sef u sobi, WI-FI.

Restorani i kafići

U Hotelu Le Méridien Lav možete uživati u vrhunskoj hrvatskoj i mediteranskoj, ali i svjetskoj hrani. Ekskluzivni Restoran Conlemani nudi vrhunske delicije bazirane na Talijanskoj kuhinji, Buffet Restoran Spalatum za Vas svakog dana sprema specijalitete u kojima možete uživati uz predivan pogled na more. 

Split

Prošećite slikovitim uličicama i kamenim kućama koje su tipične za tradicionalne dalmatinske gradove. Započnite otkriće ovog prekrasnog grada iz Dioklecijanove palače, lutajući u tami njegovih konstrukcija, zatim se ponovno prošetajte na Rivi – splitskom omiljenom okupljalištu, idealnom mjestu za razgovor uz šalicu kave.

Otkrijte odakle hrana dolazi prije negoli nađe svoj put do lonaca i tava splitskih bistroa i konoba, zatim istražite splitsku tržnicu – Pazar. Pomiješajte se s mještanima i iskusite pravi mediteranski temperament.