Savršeni božićni blagdani za dvoje u prekrasnom Heritage Palace Varošu u Splitu! 2 noćenja s buffet doručkom, u standard ili deluxe sobi, boca vina dobrodošlice, za 2 osobe već od 899 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupnjom ponude ostvarujete i besplatan WI-FI, popust od 20% na walking tour Dioklecijanove palače i povijesnog dijela grada, popust od 15% na usluge privatnih kozmetičkih usluga, popust od 45% na masažu (redovna cijena 350,00 kn), popust od 10 % na sve menije u restoranu "Artičok", popust od 20% na sve menije u restoranu "Fife" i popust od 10% na sve menije u restoranu "Chops & Grills steakhouse an seafood"!

HERITAGE PALACE VAROŠ sastoji se od 16 vrhunski udobnih dvokrevetenih soba s privatnim kupaonicama, restorana i bašte. Sve sobe su klimatizirane, te opremljene dizajnerskim namještajem, mini barom, sefom, LCD televizijom ravnog ekrana i besplatnim bežičnim internetom. 


Moderne kupaonice sadrže tuš, sušilo za kosu, higijenske potrepštine te dizajnersku keramiku. 


Hotel se odlikuje jedinstvenim spojem drevnog i suvremenog, te pruža vrhunsku udobnost i luksuz prema potrebama modernih putnika, dok istovremeno čuva spomen na povijest ove živopisne stare gradske četvrti.

Advent u Splitu

"Uživajte u bogatoj ponudi prigodnih suvenira, nakita, ukrasa te pronađite jedinstven poklon za svoje najmilije. Razmazite sva osjetila gastronomskim poslasticama koje nude šarmantne kućica uz zvukove veselih Božićnih hitova." (izvor: http://www.visitsplit.com/hr/2624/advent-u-splitu)


Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail palace.varos@gmail.com ili na mobitel 099 2745 071, uz KOD kupona po primitku kupona.