[ZAGREB] Pomladite Vaše ruke u samo 1 dolasku! Paket za ruke - trajni lak, manikura + pomlađivanje ruku hyaluronskim serumom u Studiu Ljepote Jadrart za samo 99 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ruke, a ponajprije nokti, pokazuju koliko žena i muškarac brinu o sebi i kakav im je stil života. Neke stvari su uvijek u modi pa tako i manikirana i njegovana ruka...Njegovani i lijepo oblikovani nokti sastavni su dio svakodnevnog izgleda i podjednako su važni kao dobro sređena frizura, pažljivo izabran nakit ili torbica.

Nema li ljepšeg osjećaja od onoga kada tipkate na tastaturi sa svojim njegovanim i uređenim noktićima :) A još kad sredite i one na nogama zadovoljstvo je veće ;)) Ovakve stvari ne primjećujete samo Vi, već i drugi! 


Manikura je kozmetički tretman u kojem koristimo specijalni alat, kreme, ulja,i masažu da bi Vaše ruke i nokti bili zdravi i da bi dobro izgledali. Osim što mora poboljšati teksturu i zdravlje Vaših ruku i noktiju, mora im ujedno dati lijep i poliran izgled. 

Trajni lak spada u vrstu mekih gelova. Savršene su za zaposlenu ženu koja zahtjeva dugotrajnu boju na noktima čak do mjesec dana. Može se koristiti na prirodnim noktima, ali i na noktima na koje je apliciran tradicionalni gel. Osim što noktima daje boju, djeluju kao učvršćivač prirodnih noktiju. Vrlo se lako uklanja otopinom u roku od nekoliko minuta bez rašpanja proizvoda s noktiju kao kod tradicionalnog gela.