Uživajte u novogodišnjem programu na splitskoj rivi i smjestite se uz 2 noćenja u Prima Luce Luxury Rooms s uslugom buffet doručkom u Heritage Palace Varoš + boca vina, za 2 osobe po super cijeni!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Mjesni odbor, Gustafi i Jole & Band zabavljat će Splićane i njihove goste na dočeku 2018. godine na Rivi! Uživajte kroz 2 noćenja za dvije osobe po super cijeni! Kupon za ponudu vrijedi od 29.12.17. do 02.01.18. !

PRIMA LUCE Luxury Rooms je ultramoderan luksuzni objekt smješten tik izvan stare gradske jezgre Splita, na trećem katu robne kuće Prima Grad, prve i najpoznatije robne kuće u Splitu, koju je projektirao znameniti arhitekt Antun Šatara!


Dodatne pogodnosti: besplatan WI-FI; popust od 20 % na walking tour Dioklecijanove palače i povijesnog dijela grada; popust od 15 % na usluge privatnih kozmetičkih usluga; popust od 45 % na masažu (redovna cijena 350,00 kn); popust od 10 % na sve menije u restoranu "Artičok"; popust od 20 % na sve menije u restoranu "Fife" i popust od 10 % na sve menije u restoranu "Chops & Grills steakhouse an seafood".

Doček Nove Godine nije organiziran, pa se preporuča odlazak na Rivu gdje nastupaju Mjesni odbor, Gustafi i Jole & Band!


Nakon opsežne renovacije izvršene pod budnim okom konzervatora, ovaj jedinstveni smještajni objekt otvorit će svoja vrata u lipnju 2017. godine.


Sjajna lokacija u središtu grada i neusporedivo atraktivan pogled na grad dodatan su adut objekta PRIMA LUCE Luxury Rooms, koji se sastoji od 10 ekstravagantno modernih i udobnih dvokrevetnih soba s ultramodernim privatnim kupaonicama. Sve sobe su klimatizirane i zvučno izolirane, te opremljene tzv. “calling” krevetima s bluetoothom i anatomskim madracima, mini barom i besplatnim bežičnim internetom, dok kupaonice sadrže tuš, sušilo za kosu, higijenske potrepštine te dizajnersku keramiku.