Skijaška avantura na Nassfeldu! 2 ili 7 polupansiona za dvoje+2 djece 5 i 13 god.GRATIS (opcija 3 i 4) u Schlank Schlemmer Hotelu Kürschner 4* uz Wellness&SPA sadržaje već od 1848kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

POSEBNA POGODNOST: Besplatni autobusni prijevoz od blizine autobusnog stajališta za skijaše do skijališta Nassfeld, ručna radinost - poklon pri odlasku "Give away". Kupon vrijedi u periodu: 22.-24.12.17. te 07.01.-02.04.18.! U opcijama 3 i 4 - 1. dijete do navršenih 5 god. GRATIS i 2. dijete do navršenih 13 god. GRATIS!!!

Schlank Schlemmer Hotel Kürschner****

Mi, Kürschner tim želimo Vam toplu dobrodošlicu u našem hotelu Kürschner u Koruškoj, Kötschach-Mauthen im Gailtal. Priuštite si nekoliko dana odmora od stresa svakodnevnice i doživite opuštajući odmor u Koruškoj dolini Gail u našem ugodnom hotelu koji je više nego samo hotel. Gosti koji dolaze k nama su orijentirani na zadovoljstvo, održivo razmišljanje, u potrazi za regionalnim specijalitetima, oni žele vrijeme za sebe i vole tradicije i obiteljsku atmosferu. Nismo ni veliki ni novi, niti hotelski događaj, ali svakako ćemo našim gostima pružiti srdačno gostoprimstvo i toplu dobrodošlicu.

Odmor u Koruškoj

Vitalni odmor za cijelu obitelj, bilo sportski, aktivan ili se samo želite opustiti i odmoriti; U našem hotelu u Kötschach-Mauthenu zasigurno ćete pronaći Vaš osobni wellness program za Vaš savršen odmor.

Ono što je stvarno bitno

Ali ono što posebno pripada ovom hotelu Schlank-Schlemmer je kulinarstvo! Kako "ljubav prolazi kroz želudac", zdrava i ukusna hrana je na vrhu našeg dnevnog reda. Osim toga, aktivno podržavamo turiste koji trebaju jesti glutensku, laktozu ili vegansku prehranu.

Iskustvo u Koruškoj

Optimalno mjesto našeg hotela u srcu Austrije pruža našim gostima mogućnost da istraže sve što se na području Koruške nudi. Otkrijte Kötschach-Mauthen, Nassfeld i još mnogo toga.

Nassfeld 


Nudi čak 110 km skijaških staza i tamno plavog neba iznad planinskih vrhova. Nassfeld je jedno od 10 najpopularnijih austrijskih skijališta i možete biti sigurni da će ovdje zadovoljiti sve Vaše želje! 

Nassfeld - Hermagor , je i jedno od najatraktivnijih područja u snježnim Alpama. Ako nam je topla zima u svim našim linijama su snježni topovi. 

Millennium Express, najduža gondola u Alpama, vodi vas za cca 17 minuta na Sonnenalpe Nassfeld (6000 metara duga pruga i 1309 metara visinske razlike).

SADRŽAJI: Barovi, restorani, disko klubovi, wellness centri, paragliding, vožnja po snježnom toboganu, klizanje na ledu, na stazama mnogi Chalet barovi, škola skijanja, hokej na ledu, curling, 150 km zimskih pješačkih staza, brojne snježni tobogani su osvijetljeni, vožnja sa saunama,konjska zaprega, Belo jezero (Weissensee) i Preseško jezero (Presseggersee).

Dječja skijališta, ski lift za djecu, dječji park, zaštita, dječji pojas, iznajmljivanje skija, skijaške cipele, skijaške palice, snowbordov, telemark sa skijama, skije za backcountry skijanje, soba za skije.

SKIJALIŠTE

Min. visina: 610 m 

Max. visina: 2020 m 

Cijelo skijalište: 110 km

Najduža staza: 7 km

Duljina staza za skijaško trčanje: 91 km