Dovedite tijelo u potpuno stanje relaksacije! TUI-NA masaža LEĐA, GLAVE I VRATA u trajanju od 40 minuta u Homeopatskom savjetovalištu OLISTICA u RIJECI za samo 99 kuna!

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ova masaža je izrazito opuštajuća masaža. Određenim pritiscima i pokretima na određenim točkama duž kralježnice, vrata i glave dovodi um i tijelo u potpuno stanje relaksacije i dubokog mira!

Dobra i stručna masaža ima široki spektar djelovanja. Čini se da čudesna moć dodira mnogostruko utjeće na naše živote pružajući nam mogućnost uvida u naše fizičko i psihičko stanje. Ublažava stres i vraća samopouzdanje, opušta tijelo, potiče cirkulaciju, jača imunološki sustav, regulira krvni tlak, ublažava bol, opušta muskulaturu. Po potrebi, nakon masaže odredene točke stimuliramo i cupping metodom u trajanju od 10 min. 
 
- izrazito opuštajuća masaža
- ublažava stres i vraća samopouzdanje
- opušta tijelo, potiče cirkulaciju, jača imunološki sustav
- regulira krvni tlak, ublažava bol i opušta muskulaturu


TRADICIONALNA KINESKA MEDICINA: T a j n i S v i j e t M e r i d i j a n a 
Tradiconalna kineska medicina (TCM) ima dugu i razvijenu tradiciju u tretiranju i diagnostici određenih tjelesnih poremećaja. Radi se prvenstveno o energetskoj priznatoj metodi koja svojim pristupom detektira određene suptilne energetske mikropromjene u organizmu. 

Tradiconalna kineska medicina koristi akupunkturu, akupresuru, Tui-Na masazu, moksibustiju i cupping metodu kao glavne iscjeljujuće tehnike. Meridijani su nevidljva mreža kanala koji se protežu duž cijelog tijela. Svaki energetski zastoj uzrokuje bol. 

Bol kao takva moze biti psihološke, emotivne ili fizičke prirode. Kvaliteteta boli ovisi o prethodnim traumama koje su uzrokovale zastoji Qi-a unutar određenog meridijana. Djelujući i stimulirajući meridijane uklanjamo blokade i dovodimo organizam u ponovni energetski sklad.