ULTRA LAST MINUTE popodnevno Martinje u Stubakima - najluđa nedjelja u godini 12.11.17.! Bogati Martinjski menu, ceremonija krštenja mošta i vrhunska zabava uz "Lepe cajte" za samo 99kn/osobi!

21 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel „Matija Gubec“ iz Stubičkih Toplica i ove godine organizira tradicionalnu proslavu „MARTINJA“ u nedjelju 12.11. Pripremili su Vas bogati Martinjski menu, ceremoniju krštenja i vrhunsku zabavu. Uz špelancije i ceremoniju krštenja, za vrhunsku zabavu pobrinut će se sastav „LEPI CAJTI“! POČETAK: 14:00h!

O MARTINJU...

Blagdan Martinja obilježava se 11. studenog jer je baš na taj dan 397. godine pokopan Sveti Martin iz Toursa, zaštitnik vinara i vinograda. On je bio također i zaštitnik vojnika, konjanika, gostioničara, liječenih alkoholičara, hotelijera, gusaka, uzgajivača konja, švicarske papinske garde i Francuske, ali i nekoliko mjesta u Hrvatskoj. Po narodnom vjerovanju Martinje označava kraj jeseni i početak zime jer su svi radovi u poljima gotovi. Stoga proslavite Martinje u Hotelu Matija Gubec uz još dodatan dan za proslavu - nedjelju i svečanu Martinjsku večeru. 

Nudimo Vam slijedeće:     

           Pileća  ragu juha

           Pečena patka – pečenice  – kuhani suhi buncek 

           Mlinci – restani krumpir- kiselo dinstano zelje

           Salata miješana

           Zagorski štruklji

           Kruh miješani

           Konzumacija mošta u neograničenim količinama.

Hotel Matija Gubec – Vaš je hotel smješten u samom <3 Hrvatskog Zagorja, okružen zelenilom prekrasne prirode, nalazi se u Stubičkim Toplicama na samom izvoru termalne i ljekovite vode. 

Stubičke Toplice su u Hrvatskom Zagorju, 40 km sjeverno od Zagreba, 3 km zapadno od Donje Stubice, na nadmorskoj visini od 168 m.

Bazenski dio hotela povezan je direktno sa smještajnim kapacitetima i omogućuje gostima nesmetano korištenje istih. Bazeni su otvoreni tijekom cijele godine. Termalna voda Stubičkih Toplica na glasu je svojim kvalitetama kao i termalne vode poznatih toplica Karlovy Vari.