BRZO DO FIT FORME! 5 anticelulitnih masaža + 5 limfnih drenaža po akupresurnim točkama za samo 499 kn u Centru Think Pink Beauty u Zagrebu! Kupon se koristi u 10 dolazaka!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Poboljšajte cirkulaciju i riješite se narančine kore! Kupon se koristi u 10 dolazaka! Kupon se može iskoristiti do 16.01.2018.!

Anticelulitna masaža u sklopu programa mršavljenja može Vam ponuditi najbolji način rješavanja celulita uz besplatno savjetovanje stručnog osoblja i odgovor na svako Vaše pitanje.

Limfna drenaža radi na principu POKRETANJA LIMFE u tijelu koja vaše tijelo rješava nakupljenih toksina. Dijelovi koji su zahvaćeni celulitom će se na tai način bolje cirkulirati, a noge ili dio kojeg tretirate izgledat će utegnutije i glađe.

Aparat radi po principima ručne limfne drenaže tako da se pravilno izabranim programom što imitira rad ruku, pravilno fiziološki izdreniraju noge, stražnjice i trbuh. Na taj način znatno poboljšamo prokrvljenost tkiva, eliminiramo metabolite iz njih te znatno umanjujemo količinu međustanične tekućine koja je u velikoj mjeri odgovorna za zastoj. Izkazao se nenadomjestiv u terapiji svih stupnjeva celulita!

ODMAH po kupnji kupona potrebna je rezervacija termina minimalno 2 dana ranije na br.tel.098 177 6940, uz KOD i ID kupona.

Kupon je potrebno ponijeti sa sobom prilikom dolaska!

Adresa korištenja: Maksimirska 14, Zagreb; 

Radno vrijeme: 11 - 20h, subotom od 11 - 14 h.