[RAKOVICA] Skupite najdraže društvo i uživajte u zimskoj idili nedaleko od Plitvičkih jezera uz noćenje s doručkom i smještaj u apartmanima 2- 6 osoba u HOUSE EMMA već od 299kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Jeste li za opušteno poslijepodne u tišini svježega gorskog zraka? Doživite posebnu ljepotu Plitvičkih jezera u ovo doba godine! House Emma nalazi se u Rakovici, na 13 km od Plitvičkih jezera!

Više informacija o objektu

Smještaj sadrži TV sa satelitskim programima, a pojedine jedinice uključuju terasu i/ili balkon. Kuhinja je opremljena mikrovalnom pećnicom. Apartmani imaju vlastitu kupaonicu s kadom ili tušem. 
Objekt House Emma ima besplatan WiFi.
U sklopu objekta dostupno je besplatno privatno parkiralište.

Više o mjestu Rakovica

Naselje Rakovica smještena je 8 km od najpoznatijeg nacionalnog parka Plitvičkih jezera te je krase netaknute ljepote prirode, pejzaži, dugovječne Baraćeve špilje te vidikovac „Zvjernjak“. Rakovica je posebno povezana s poznatim povijesnim događajem Rakovičke bune te je povodom tog događaja podignut spomenik vođi pobune Eugenu Kvaterniku. Isto tako 15 km od nas mogu se posjetiti prekrasne Rastoke koje leže na modro-zelenoj vodi rijeke Slunjčice. Zbog svojih izuzetnih prirodnih ljepota i povijesne tradicije, Rastoke kao naselje su uvrštene 1962. godine pod zaštitu Državne uprave za zaštitu kulturne i povijesne baštine. Ljubitelji jahanja mogu se prepustiti čarima raznolikog Velebita te posjetiti „Ranch Jelov Klanac“ te uživati jašući kroz šume, livade, žitna polja, planinske staze i doline rijeka. Isto tako možete posjetiti adrenalinski park koji se nalazi nedaleko od nas gdje ćete uživati penjajući se po stijenama i špiljama i doživjeti nezaboravno iskustvo raftinga, kajaka i kanuinga na predivnim rijekama čijih 200 kilometara toka su savršena za uzbudljive i istovremeno opuštajuće pustolovine.