Doček Nove u Zadru! 2 ili 3 noćenja u apartmanu, besplatan WI-FI i parking, turističko vođenje na temu: Zadar - grad utvrda u trajanju od 2h u danu po izboru, već od 939 kn za dvoje + 1 dijete!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Doček Nove Godine nije organiziran, pa se preporuča odlazak u Zadar gdje nastupa Tomislav Bralić i Klapa Intrade! Kupon za ponudu vrijedi isključivo od 26.12.17. do 02.01.18. ! Kupon vrijedi za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 12 godina!

Izaberite između 2 ponude:

Ponuda 1 uključuje: 3 dana i 2 noćenja u apartmanu + besplatan WI-FI + besplatan parking + turističko vođenje na temu: Zadar - grad utvrda u trajanju od 2 h u danu po izboru, sve za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 12 godina.

Ponuda 2 uključuje: 4 dana i 3 noćenja u apartmanu + besplatan WI-FI + besplatan parking + turističko vođenje na temu: Zadar - grad utvrda u trajanju od 2 h u danu po izboru, sve za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 12 godina.

Boravišna pristojba je uključena u cijenu! Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu.

Apartmani su smješteni blizu mora u kući izgrađenoj u masliniku, gdje se mogu parkirati vozila. 

Bibinje je mjesto 5 km južno od Zadra, s 5 km uređenih plaža. U okolici se nalaze Nacionalni parkovi: Kornati, Krka, Plitvice, Paklenica, a sam grad Zadar sjedište je kulturnog života, poznat po Morskim orguljama i Pozdravu suncu. U Bibinjama se nalazi i marina «Dalmacija». Ovdje je lijepo danju zbog sunca i mora, ali i noću kada možete s terase promatrati gusto zvjezdano nebo.