[CIJELA HRVATSKA] Neka Vaš najvažniji dan u životu bude ČAROBAN! Mi ćemo se pobrinuti za vrhunski light show program a na Vama je da samo uživate :) Uz Crno Jaje&Event Day Design 1000kn povoljnije!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Evento Day Design pruža kompletnu uslugu dekorativne rasvjete i ostalih scenskih efekata, kupite svoj kupon samo na Vašem Crnom Jaju, brigu o detaljima ceremonije vjenčanja prepustite nekom drugom i mirno uplovite u bračne vode uz paket My wedding čak 1000kn povoljniji i za samo 2800kn ;)

Početni paket My Wedding by Evento Day Design uključuje: rasvjeta za vjenčanje do 200 osoba, umjesto 3800kn uz nevjerojatan popust od 1000kn i za samo 2800kn!


U cijenu uključeno:

do 50 led rasvjetnih tijela 54x3w

Mašina za dim (mirisna tekućina u cijeni)

Mašina za balone (brza dupla glava, ne klizajuća tekućina u cijeni)

Unutarnje bojanje prostora i stola mladenaca

Montaža i demontaža opreme

1 tehničar koji je prisutan na eventu cijelu večer

Kompletno memoriranje svih rasvjetnih tijela isključivo po želji mladenaca, decentni prijelaz boja kompletne sale u razmacima od 10 do 15 min.

Prijevoz/do 100km ukupno od mjesta polazišta, nakon toga obračunava se minimalna cijena po dogovoru (mjesto polazišta Rijeka), (nadoplata kod Partnera, navesti prilikom rezervacije).

Ostali troškovi/mogući su troškovi smještaja po minimalnim cijenama ukoliko je udaljenost veća od 200km u jednom smjeru. (nadoplata kod Partnera, navesti prilikom rezervacije)

Evento day je kreativna agencija koja se bavi kompletnom rasvjetom za vjenčanja, glazbenim programom, medijskom produkcijom i organizacijom vjenčanja. Ukoliko trebate profesionalne usluge ne ustručavajte se kontaktirati.

Ponosni su što Vam mogu pružiti kompletnu uslugu dekorativne rasvjete i ostalih scenskih efekata. Možete im se obratiti s potpunim povjerenjem i mirno uploviti u bračne vode. U dosadašnjoj karijeri nisu imali niti jednoga klijenta koji je bio nezadovoljan ikojom njihovom uslugom. Za Vas je to možda i najkorisnija informacija... Njima se Vaše želje na prvom mjestu, Vi ste centar događanja i samo zbog Vas se odvija cijelokupni događaj.
Jamče Vam stručno savjetovanje i visoki nivo profesionalnosti... 

Sve ostale detalje i recenzije vidite na sljedećem linku.