Riješite se masnih naslaga i celulita te zategnite svoje tijelo u samo 4 tjedna! 2 radiofrekvencije, 4 ultrazvučne kavitacije i 4 limfne drenaže presso terapijom u Velikoj Gorici uz 81% popusta!

57 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!
Puna cijena 350,39 €
Ušteda 81%
Cijena 66,23 €

U medicinsko kozmetičkom salonu Skin iz Velike Gorice uz 81% popusta smršavite u samo 4 tjedna!

PRESSO TERAPIJA – APARATURNA LIMFNA DRENAŽA

Doslovno prevedeno, to je terapija pritiskom.
Izvodi je aparat povezan s trakama ili “čizmama” u kojima se mijenja količina i pritisak zraka. Trake ili čizme naizmjence se napuhuju i ispuhuju radeći na taj način pritisak.
Na taj se način potiče izlučivanje suvišne tekućine iz tijela.

MULTY HEAT – RADIO FREKVENCIJA

Riječ je o visokotehnološkom aparatu koji koristi energiju RF u svrhu zagrijavanje dubljih slojeva kože sa minimalnim utjecajem na površinu. Brz tretmana sa trenutnim vidljivim djelovanjem. Jedan tretman pokrene u tijelu metabolizam i biološke procese koji djeluju na vaš problem i kada ste kod kuće, na poslu ili spavate.. Smanjuje lokalizirane naslage masnoća, podiže i zateže kožu.

KAVITACIJA - Ultra Lipo System

Ultra Lipo System pripada u grupu ultrazvučnih aparata koji stvaranjem kontrolirane kavitacije razgrađuje naslage depozitnog sala, a isto tako potiče snažnu limfnu drenažu. Ubraja se u neinvazivnu metodu primjene kavitacijskog efekta na tkivo. Jedinstvene karakteristike fokusiranog i lokaliziranog djelovanja omogućuju izvođenje ugodnog i djelotvornog tretmana na gornjem dijelu ruku, stražnjici, bedrima, trbuhu.