Seoska idila u srcu najbolje ruralne destinacije - Baranje! 2 noćenja s doručkom i 2 baranjske večere u Hotelu Lug 4* + butelja kvalitetnog vina, vikendom tamburaši za 2 osobe već od 549 kn!

18 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pobjegnite od užurbane svakodnevice u baranjsku oazu mira, odmorite od gradske vreve i napunite baterije uz izvrsnu ponudu Hotela Lug. Prije kupnje kupona odaberite između VIKEND ili TJEDNE opcije! Kupon je iskoristiv do 08.02.18. (osim perioda Nove Godine 30.12.17.-02.01.18.)!


Istražite tradiciju i običaje prekrasne Baranje te provedite nezaboravan odmor u luksuznom hotelu s četiri zvjezdice, Hotelu Lug. Iskoristite tople ljetne dane i priuštite sebi odmor iz snova u netaknutoj prirodi! Dopustite si uživati u našem porostranom dvorištu – provedite ugodno druženje u jednoj od prekrasnih sjenica, zaigrajte tenis na teniskim terenima, uživajte u pogledu na mirnu prirodu koju krase i dobro znani konji Hotela Lug te isprobajte vrhunske gastronomske okuse u novouređenom restoranu Kod zlatnog bunara. 

Izvrsna domaća kuhinja hotela razbudit će Vaša osjetilna nepca, a vrhunsko uređenje soba priuštit će Vam intimu i mir kakvu svi potajno priželjkujemo.

Luksuzni Hotel Lug**** smješten je u neposrednoj blizini parka prirode i zoološkog rezervata Kopački rit, te na samo par minuta vožnje od poznatog lovišta i dvorca Tikveš. Unatoč prekrasnoj mirnoj prirodi, nalazi se samo 15 minuta vožnje od gradske vreve i centra grada Osijeka. 

Svojim gostima trude se ponuditi jedinstvenu kombinaciju ladanjskog mira i nedirnute prirode u posebno uređenim sobama s masivnim namještajem, koje su u skladu sa najvišim standardima danas te potpuno opremljene minibarovima, velikim LED televizorima, direktnim telefonskim linijama i WiFi internetom.

Hotel je pets friendly!

Naš facebook pogledajte ovdje!