U kojem godišnjem dobu želite posjetiti Sarajevo? Jer kupon za ovu ponudu vrijedi čak do 01.04.'18! 3 dana i 2 noćenja s doručkom za 2 osobe u Hotelu Exclusive za samo 530 kuna!!!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel-Exclusive Vam pruža ugodan smještaj i nezaboravne trenutke za sve dobne generacije! Kupon se može iskoristiti do 01.04.2018. osim u periodu Božićnih i Novogodišnjih blagdana!


Ponuda uključuje: 3 dana i 2 noćenja s doručkom za 2 osobe u Hotelu Exclusive u Sarajevu.

U cijenu je uključeno neograničeno korištenje teretane.

Check in: nakon 14:00, Check out: do 10:00h.

Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail info@hotel-exclusive.ba uz broj kupona po aktivaciji kupona ili minimalno 3 dana prije dolaska. 

Rezervacija termina ovisno o smještajnoj raspoloživosti hotela. 

CrnoJaje preporuča provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona na +387 33 580 000.

  

Hotel-Exclusive Vam pruža ugodan smještaj i nezaboravne trenutke

Hotel Exclusive**** je nedavno otvoreni hotel smješten na samom ulazu u grad Sarajevo. Hotel je udaljen 5 km od međunarodnog aerodroma i svojom lokacijom omogućava posjet mnogim povijesnim znamenitostima, olimpijskim objektima i prekrasnim planinama. 

Također, omogućava da se nakon uzbudljivog ili napornog dana povučete u mirniji dio grada, uživajući u svim udobnostima koje Vam hotel pruža.

Ono što nas posebno raduje je, da svi naši gosti redovno odlaze zadovoljni, i redovito nam se vraćaju. Hotel raspolaže sa 40 parking mjesta. Sva parking mjesta su natkrivena, osvijetljena i osigurana video nadzorom.  


Wellness

Hotel u svom sklopu ima frizerski salon, fitness i wellness - saunu, solarij imasažu. Obnovite duh i tijelo u našem wellness centru. 

Pronađite trenutak za sebe u sauni, obnovite energiju uz neku od raznovrsnih masaža, a oni aktivniji gosti mogu održavati formu u fitness-centru.