[CIJELA HRVATSKA] Savršen božićni poklon - kreativne kockice za djecu i odrasle! BIG PACK čak 1,2 kg velikih + malih kockica za 99kn! Ove kvalitetne kocke kompatibilne su sa svim većim robnim markama!

53 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

BIG PACK kocke služe uveseljavanju djece, koja uz nesputanu igru razvijaju kreativnost, trodimenzionalnu percepciju i motoričke vještine. Izrađene su prema EU standardima i u skladu sa EU normama, spadaju u ABS kvalitetu 1. kategorije, stoga, nema bojazni od štetnih utjecaja na Vaše dijete.

Igra s kockama je nevjerojatno zabavna igra koja razvija dječju kreativnost i maštu. Osim toga kocke su dizajnirane kako bi djeci pomogle u učenju geometrije, matematike i inženjerstva, razvoju znanstvenih i tehnoloških rješenja. Pomaže roditeljima u odgoju pametnog, razigranog djeteta s velikom maštom i avanturističkim umom koji ima sposobnost rješavanja problema.

Učite djecu da vide, promatraju i djeluju u tri dimenzije, poboljšavajući njihovu koordinaciju, organizaciju i planiranje kroz igru ​​koja traje satima, pružajući im pri tom priliku za zajedničko učenje s odraslima.

Igra s kockama poboljšava socijalnu interakciju i komunikacijske vještine. Kroz igru kockama Vaše se dijete uči strpljenju, ustrajnosti, timskom radu, suradnji i dijeljenju s drugima. Također uči da je u redu biti drugačiji i jedinstven te predstaviti svoje ideje.

Slaganje kocki potiče djecu da istražuju i otkrivaju zajedno s vama, što vam omogućuje da se zbližite sa svojom djecom kroz igru ​​i zabavu, pomažući Vam da zadovoljite njihovu znatiželju uz zabavne i razigrane izazove.

BIG PACK KOCKE SU VISOKO KVALITETNE, KOMPATIBILNE KOCKE - A + kvalitetne plastične kocke, bez toksina, 100% kompatibilne sa svim većim robnim markama. U paketu dobivate 2 vrste kockica:

1. Male kockice - za djecu stariju od 5 godina

2. Velike kockice - za djecu od 3 do 5 godina

Kocke su izrađene prema EU standardima i u skladu s EU normama, spadaju u ABS kvalitetu 1. kategorije. I stoga, nema bojazni od štetnih utjecaja na Vaše dijete.