Uklonite bore ili mrlje na koži, hidratizirajte i zagladite Vaše lice inovacijama na tržištu! CRNA MASKA - GEORGIKON BLATO + ruska kozmetika Glavzdrav već od 75 kn u Salonu lady Goga u Zagrebu!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Last minute ponuda! CRNA MASKA - GEORGIKON BLATO nastalo je raspadanjem fosilnih ostataka sa područja Panonskog mora, a iznimno hidratizira kožu! Hyaluron vidljivo povećava hidratizaciju i elastičnost kože koja je naizgled napetija, svježija i pomlađena!

CRNA MASKA, GEORGIKON BLATO

Prirodno blato sa medicinskim certifikatom. Nastalo je raspadanjem
fosilnih ostataka sa područja Panonskog mora. Sadrži visoko dozirane organske i anorganske tvari koja naša koža treba te pruža iznimno hidratizira kožu. Glavni sastojak maske je huminska kiselina koja je posebna po tome što
usporava proces starenja te regenerira kožu. Naime, povećava potencijal stanica  tako da opne dobivaju prijašnji obujam što rezultira čvršćim tonusom, a koža je naočigled blistava. Preporuka je za sve tipove kože kojima je potreban visok stupanj
regeneracije. Zavisno od toga da li Vaša koža masna, aknasta, suha ili kombinirana, u masku se dodaju se razne supstance koje će pospješiti djelovanje maske.


MIKRODERMOABRAZIJA tretman eksfolijacije i pomlađivanja kože te ujednačavanja tena. Tehnika pomaže u smanjivanju bora i linija stimulirajući regeneraciju i rast novih stanica. Ova tehnika pomlađivanja koristi se bez dodatnih kemikalija i neinvazivna, a svojim djelovanjem poboljšava teksturu i izgled kože, pomaže kod uklanjanja površinskih mrlja, koje su posljedica ozljeda, starenja ili pretjeranog izlaganja suncu. Primjena starenje kože, bore i linije, saboreja ili suha koža, neujednačen ten, mrlje na koži, ožiljci, ožiljci od akni, koža oštećena suncem. Priprema za sve tipove anti age tretmana.

DUBINSKO ČIŠĆENJE UZV špatulom
Pomoć u nanošenju kozmetičkih preparata dublje u kožu.
Tretmani čiśćenja kože ili kao priprema za bilo koji drugi tretman lica (čiśćenje pora, regulacija sebuma, jačanje mikrocirkulacije). Moderna metoda, alternativa klasičnom mehaničkom čišćenju. Čisti pore od mrtvih stanica,pretjerano izlučenog sebuma, bakterija, toksičnih tvari i ostataka kozmetike, a koža je nakon tretmana čista i nježna. Glavni učinci pomlađivanje kože, smanjenje pora i poboljšanje elastičnosti kože, prevencija bora, duboka hidratizacija i zatezanje kože, posvjetljivanje kože. Korišten je ove metode omogućuje pripremu kože za tretmane lica za koje je neophodno prvo očistiti kožu. Može se koristiti i za nanošenje kozmetičkih proizvoda te su dizajnirani za takvu upotrebu čime se poboljšava apsorcija.


ENZIMSKI ČISTAČ 2 u1
dolazi u dvije varijante:
za suhu i osjetljivu kože; smiruje crvenilo, hidratizira, regulira suhoću.
za masnu kožu sklonu aknama: dubinski pročišćava, regulira lučenje sebuma i sprječava nastanak upalnih procesa. Kod lady Goge moguće je kupiti čistač za kućnu upotrebu.

HYALURONSKA KISELINA PROFESSIONAL
Ampula sadrži 100% prirodni Hyaluron dobiven iz biljnih obnovljivih izvora. Zbog niske molekularne mase ima sposobnost intezivnog penetriranja u dublje slojeve kože. Nakon nanošenja Hyalurona vidljivo povećava hidratizaciju i elastičnost kože koja je naizgled napetija, svježija i pomlađena. Hyaluron je moguće kupiti za kućnu upotrebu.