Najluđu noć u godini provedite u Zadru! 2, 3 ili 4 noćenja s buffet polupansionom u Villi Plat, neograničeno piće uz doručak, piće dobrodošlice, sve za 2 osobe već od 1499 kuna!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Doček Nove Godine nije organiziran, pa se preporuča odlazak u Zadar gdje nastupa Tomislav Bralić i Klapa Intrade! Kupon vrijedi isključivo u terminu od 20.12.17. do 05.01.18. !

Villa Plat je nova vila u mjestu Kožino, desetak km od Zadra. Nalazi se na izdvojenom i ograđenom privatnom posjedu, površine 2500m², okružena mediteranskim zelenilom na prostranoj i uređenoj okolici pod video nadzorom, uz rezervirani parking za naše goste, kako biste sigurno i udobno uživali u privatnosti. 

DODATNE POGODNOSTI: besplatno korištenje grijanog bazena i sadržaja za opuštanje kraj bazena.

Mir i tišina riječi su koje najbolje opisuju smještaj, gostima se nudi potpuna ekskluzivnost. 

Korištenje kupona je uvjetovano prethodnom rezervacijom isključivo telefonom na 099 3266 310 ili e-mailom davidgrdovich@gmail.com, uz KOD i ID kupona, te potvrdom rezervacije ODMAH po primitku kupona!

Osoblje ville Vam je uvijek na raspolaganju za dodatne zahtjeve i usluge kako bi va osiguralo ugodan boravak. Po izboru, gostima nudimo doručak, uz organsko voće i povrće koje uzgajamo u svom vrtu.