PIRATSKI GASTRO RAJ U PULI! Neodoljiva istarska plata sa palačinkama za 2 osobe u novootvorenom restoranu Aruba Pirate's Grill Food za samo 89 kuna! Guštajte u vrhunskom ambijentu i odličnoj klopi!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kao pravi gusari napunite prazne trbuščiće! Zaljubite se na prvi pogled, u sasvim nešto novo i jedinstveno u Puli! Novootvoreni restoran i grill Aruba Pirate's poziva vas na klopu za prste polizat u ugodnom i specifičnom ambijentu!

Aruba Pirates Grill Food - Pula - novootvoreni restoran i neodoljiva istarska plata sa palačinkama za dvoje i samo 89 kn!



Plata uključuju ISTARSKA PLATA ZA DVOJE: 

istarske kobasice/ istarski ombolo, 
istarski kiseli kapuz, 
2x DESERT - palačinke sa (nutelom/marmeladom) 


Pula je postala bogatija za još jedan novootvoreni restoran/grill! Aruba Pirate's Grill Food "otvorila je svoju palubu" za sve posjetitelje kraj listopada, a ovom prigodom poziva na vrhunsku klopu po super cijeni za dvije osobe! 

Odmorite se od kuhanja i prepustite se gastro užitku u predivnom ambijentu! Primite dragu osobu pod ruku i pravac na finu klopu! Kao pravi gusari navalite na istarske kobasice ili ombolo, kiseli kupus te se zasladite palačinkama na kraju! 


Kupon je iskoristiv do 20.12.2017.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija na br. tel 099 456 6243 uz KOD i ID kupona po primitku.