[PULA] Bogata leskovačka plata za dvoje po originalnoj recepturi, pekarski krumpir, ajvar, luk, urnebes i 2x šopska salata, sve za samo 99 kuna u novootvorenom restoranu Aruba Pirate's Grill Food!

21 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kao pravi gusari napunite prazne trbuščiće! Zaljubite se na prvi pogled, u sasvim nešto novo i jedinstveno u Puli! Novootvoreni restoran i grill Aruba Pirate's poziva vas na klopu za prste polizat u ugodnom i specifičnom ambijentu!

Aruba Pirate's Grill Food - leskovački roštilj po originalnoj recepturi i šopske salate za dvoje i samo 99 kn !

Ponuda uključuje LESKOVAČKA PLATA ZA DVOJE:

leskovački uštipci/ gurmanska pljeskavica/ punjena vješalica/ pileći file u panceti, PRILOG - pekarski krumpir, ajvar, luk, urnebes,
2x šopska salata     


Pula je postala bogatija za još jedan novootvoreni restoran/grill! Aruba Pirate's Grill Food "otvorila je svoju palubu" za sve posjetitelje kraj listopada, a ovom prigodom poziva na vrhunsku klopu po super cijeni za dvije osobe! 



Odmorite se od kuhanja i prepustite se gastro užitku u predivnom ambijentu! Primite dragu osobu pod ruku i pravac na finu klopu! Kao pravi gusari navalite na leskovačku platu s prilozima i šopskom salatom! 

Poznati kuhar Ljuba Stojanović prenio je znanje i omogućio da sva njihova jela budu posebna i po orginalnoj recepturi.  Ljuba Stojanović jedan od najpriznatijih majstora roštilja i vodećih kuhara iz Beograda. Vrhunski majstor gastronomije sa iskustvom rada u restoranima Monte Carla, Italije i Njemačke, dugogodišnjeg iskustva kao šef kuhinje u beogradskim restoranima Skadarlijska Tri šešira, Kalemegdanska terasa, Klub književnika, a danas je chef kultnog restorana u Zemunu Balkan ekspres.


Kupon je iskoristiv do 20.12.2017.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija na br. tel 099 456 6243 uz KOD i ID kupona po primitku.