[SLOVENIJA] Odmor u Rogaškoj Slatini! Luksuzan smještaj i bogati wellness program u Hotelu Slovenija**** uz 2 puna pansiona (pon-pet) ili polupansiona (pet-ned), saune, bazeni...sve za dvoje 1224kn!

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u luksuznom smještaju Hotela Slovenija**** u Rogaškoj Slatini te uživajte uz ljekovitu termo-mineralnu vodu unutarnjeg bazena, saunu ili whirlpool! Kupon se može iskoristiti isključivo u terminu 13.11. do 28.12.17.! Opcija B vrijedi isključivo do 22.11.17.!

Hotel Slovenija **** - Slovenski dom, igrađen je 30ih godina prošlog stoljeća.
Zbog cijelovitosti svoje ponude, u njemu možete pronaći sve potrebno za odličan odmor! Cjelovitost ponude od nedavno je upotpunjena unutrašnjim bazenom sa termomineralnom vodom.

Hotel Slovenija**** jedini je hotel u Rogaškoj Slatini koji nudi grupama prilagođene programe i mogućnost najma cijelog hotela. U hotelu je 10 jednokrevetnih soba, 47 dvokrevetnih soba i 5 hotelskih suita, dizalo, restoran, caffe bar s terasom, wellness centar i konferencijska soba.



Sobe su moderno opremljene i pružaju udobnost koju gosti očekuju: kupaonica (tuš ili kada, WC), kabelska televizija, telefon, sušilo za kosu, mini bar, papuče, kupači ogrtač. Polovica soba je klimatizirana a i nekoliko soba ima balkon. 

Kućni ljubimci su dozvoljeni samo u određenim sobama. Također hotel ima nekoliko soba koje su pogodne za goste alergične na prašinu.

Wellness centar hotela Slovenija pruža sve najbolje za potpuno opuštanje i očuvanje duha i tijela. Hotelski gosti imaju slobodan ulaz u unutarnji bazen sa termo-mineralnom vodom, saune, whirlpoole i fitness studio.

Bazen

Unutarnji bazen sa termo-mineralnom vodom je novost u hotelu. Ljekovita moć vode izuzetno je učinkovita. 

Kupanje u termo-mineralnoj vodi, bogatoj sa natrijem, kalijem, kalcijem i magnezijem, daje osjećaj preporođenosti, povoljno utječe na upalna i degenerativna oboljenja zglobova i mekih tkiva.


 
Sauna

Sauna je eliksir mladosti. U njoj se relaksiramo i znojimo za kondiciju i ljepotu. Djelovanje saune je višestruko - jača imunološki sustav, obnavlja stanice, pročišćava tijelo i čisti kožu. Sauna je odmor za naše tijelo.
 

Whirlpool

Pruža dodatno opuštanje uz masažu, koju pruža voda.

RESTORAN

Pobrinuli smo se da zadovoljimo i najzahtjevnija nepca, uz razne juhe, predjela, pet glavnih jela, salata bar i svježi voćni kutak.

Naravno, nismo zaboravili i na BIO kutak i pripremu dijetetskih jela, dok smo za gurmane pripremili a la carte ponudu.

Kristal Caffe s terasom

U našoj ponudi možete pronaći dnevno svježe slastice, kave, tople napitke, grickalice, salate, aperitive, koktele i prirodne sokove.

Prekrasan ambijent caffea je odličan za čitanje časopisa, dnevnih novina,  gledanje televizije ili jednostavno opuštanje uz glazbu uživo. 

Rogaška Slatina jedno je od starijih i značajnijih lječilišta u Sloveniji i Europi. Rogaški izvori bili su poznati već u antici. Godine 1665. godine rogačka mineralna voda ozdravila je Petra Zrinskog, nakon čega se glas o njezinoj ljekovitosti proširio svijetom. To je ujedno i početak razvoja zdravstvenog turizma u Rogaškoj Slatini.

U zlatnim vremenima Rogaška Slatina bila je mjesto okupljanja mnogih vladarskih obitelji, visokog plemstva i drugih važnih gostiju: Habsburg, Bonaparte i Hohenzollrrn, Obrenović samo su neki od njih.

1908. godine novim izkopavanjem i bušenjem otkrili su novi izvor visoko mineralizirane vode, koja je dobila ime DONAT. 

Legenda o nastanku rogaškog izvora iz XIV. stoljeća kaže, da je Apolon, bog sunca i liječenja, zaustavio krilatog konja Pegaza koji je htio odletjeti na goru Parnas ovim riječima, 

"Nikad ne leti na grešnu goru Parnas! Tamo je sve samo izmišljotina i lažni sjaj nadutih ljudi. Tu, gdje stojiš, je izvor zdravlja i istinska božja snaga. Umjesto Hippocrene popij Roitschocrene, rogaški izvor, koji je pred tobom!"

Danas je Rogaška Slatina atraktivna destinacija za one u potrazi za zdravim životom uz prirodnu mineralnu vodu Donat Mg, te uživaoce bajkovite prirode te i bogatog kulturnog života. 

Rogaška Slatina ostavlja dojam mira i životne radosti, te je mjesto izvora i izvornosti!

DONAT MG

Donat Mg se svrstava u sam vrh svjetskih mineralnih voda. U jednoj litri Donata Mg-a, nalazi se više od 1000 mg magnezija, značajnog za metabolizam tijela, smanjenje količine kolesterola, triglicerida i mokraćne kiseline u krvi.

Čovjeku je potrebno 350-400 mg magnezija svaki dan. Njegovo pomanjkanje može prouzročiti apatičnost i depresiju, nemogućnost koncentracije, slabije djelovanje mišića i grčeve. U probavnom sustavu pomanjkanje magnezija prouročava anoreksiju, bolesti u trbuhu i probavne smetnje. Premala količina magnezija može biti povezana i sa smetnjama u srčanom ritmu.