Mediteranska jesen u Splitu! 3 dana i 2 noćenja u standard ili deluxe sobi Pietra Rossa + boca vina dobrodošlice iz odabranog asortimana hotela, sve za 2 osobe, već od 449kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svi kupci kupona ostvaruju dodatne popuste: 20% popusta na walking tour Dioklecijanove palače i povijesnog dijela grada; 15% popusta na usluge privatnih kozmetičkih usluga; 45% popusta na masažu; 10% popusta na sve menije u restoranu "Artičok"; 20% popusta na sve menije u restoranu "Fife" i 10% popusta na sve menije u restoranu "Chops & Grills steakhouse an seafood"! Kupon za ponudu vrijedi do 26.11.17.!

PIETRA ROSSA luksuzne sobe smještene su na prvom katu iznimno očuvane kamene kuće koju je 1909. godine poznata aristokratska obitelj sagradila na Bačvicama, jednom od najprestižnijih i najljepših stambenih dijelova Splita. Izvrsna lokacija udaljena samo 200 metara (3 minute pješice) od legendarne plaže Bačvice čini ovu nekretninu najboljim izborom iznajmljivanja, bilo da putujete poslom ili želite odmoriti se.

Nekretnina se sastoji od 4 luksuzne dvokrevetne sobe s vlastitim kupaonicama, opremljene luksunim namještajem i modernim kupaonicama s masažnim tušem, sušilom za kosu i besplatnim toaletnim potrepštinama. Sve su sobe klimatizirane, zvučno izolirane te imaju high-speed Wi-Fi. Velika je pažnja uložena u očuvanje autentičnog šarma bivše aristokratske rezidencije koja se odražava u zidnim freskama i ostalim dizajnerskim i umjetničkim detaljima koji nadopunjuju predivan izgled ovog objekta.

Advent u Splitu
"Uživajte u bogatoj ponudi prigodnih suvenira, nakita, ukrasa te pronađite jedinstven poklon za svoje najmilije. Razmazite sva osjetila gastronomskim poslasticama koje nude šarmantne kućica uz zvukove veselih Božićnih hitova."